Kaj Kekki miesten maajoukkueen peräsimeen

Pitkän linjan käsipallomies ja mestarijoukkue Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki on valittu miesten käsipallomaajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi.

– Otan haasteellisen tehtävän vastaan erittäin hyvillä mielin. Tätä työtä tehdään isolla sydämellä, Kekki sanoo.

Kekin kilpailukalenteriin on karttunut vuosien aikana valmentajana 1378 ottelua, joista 409 kansainvälisiä. Takana on myös 219 maaottelua, mikä on Kekin sanojen mukaan ”yhdelle miehelle paljon”.

– Kun tammikuussa 2013 valmensin viimeisen nuorten maaotteluni P92-joukkueen peräsimessä Itävaltaa vastaan, oli täysin selvää, että työni on tehty sillä saralla. Kun päävalmentajan tehtävään sitten tuli mahdollisuus, päätin ottaa tarjotun haasteen vastaan, viime vuosina Cocksin menestyksekkäänä valmentajana toiminut Kekki kertoo.

Päätöksen teki helpoksi sekin, että maajoukkue on käytännössä täynnä pelaajia, jotka Kekki on vienyt läpi nuorten maajoukkueputken. Esimerkkinä hän mainitsee maajoukkueen kapteenin, Miro Koljosen, joka pelasi Kekin joukkueissa P90 ja P92 yli 100 nuorten maaottelua.

Lisää aiheesta Käsipalloliiton pääsivulla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk