Jure Fistonic Atlas Vantaan vahvuuteen

Atlas Vantaa on vahvistanut kesän aikana rivejään jo usealla kovan luokan pelaajalla. Hankinnoilla on pääsääntöisesti vahvistettu Atlas Vantaan tulivoimaa hyökkäyspäässä. Nyt joukkueeseen liittyvä kroatialainen Jure Fistonic vahvistaa myös tätä, mutta häntä luonnehditaan myös erinomaiseksi puolustuspään pelaajaksi.

Fistonic viihtyy puolustuksen keskustassa sekä pelaa kaikkia kolmea takamiehen paikkaa hyökkäyspäässä. Jure Fistonic on 197cm pitkä ja 96kg painava pelimies. Hän siirtyy Vantaalle kroatialaisesta RK Split:n joukkueesta, jossa pelasi menneellä kaudella jo Vantaalle muuttaneen Dragan Vrgocin kanssa.

20-vuotias Fistonic on edustanut maataan nuorisomaajoukkueissa. Jure Fistonic liittyy Atlas Vantaan vahvuuteen välittömästi ja pelaa jo ensimmäiset ottelunsa Serbian harjoitusleirillä.

– Olemme olleet Juren kanssa jo pitkään neuvotteluissa. Hetken näytti jo siltä, että hän siirtyy Slovenian pääsarjan huippujoukkueeseen, mutta olemme erittäin iloisia, että lopulta valitsi kehittymispaikaksi Vantaan. Hän vahvistaa tietojemme mukaan erityisesti puolustustamme, joka onkin tulevalla kaudella Atlas Vantaan kulmakiviä. Lisäksi hän tuntee Draganin jo entuudestaan, niin se luo hyvät edellytykset loistavalle yhteistyölle, kertoo Atlas Vantaan General Manager Mika Laaksonen.

Jure Fistonicin sopimus on 1+1-vuotinen.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk