Joulukuun LähiTapiola-tähtipelaajia ruuhkaksi asti

SM-liigan joulukuun LähiTapiola-tähtipelaaja -titteli jaetaan peräti viiden pelaajan kesken. Kaikki viisi pelaajaa saivat kolme tähteä vierasottelussa joulukuun aikana. Lisäksi pelaajien edustamilla seuroilla oli kullakin kaksi ottelua joulukuussa, joten eroa ei saatu tätäkään kautta.

Joulukuun LähiTapiola-tähtipelaajat

Aku Kuusisto ÅIFK (kuvassa)
Ian Martin Dicken
Mikael Mäkelä Dicken
Oliver Nordlund BK-46
Nico Rönnberg Cocks

Muutamalla muullakin pelaajalla oli kolme tähteä (Linus Lindberg BK-46, Vladimir Knopinskii HIFK ja Aleksandr Trenchevski PIF), mutta tähdet saatiin kotiotteluissa tai seuralla oli enemmän otteluita joulukuussa kuin muilla.

LähiTapiola-tähtipelaajasäännöt

  • Pelaajien saamien tähtien perusteella liitto nimeää kuukauden LähiTapiola-tähtipelaajan. Tasatilanteessa kuukauden LähiTapiola-tähtipelaajaksi valitaan pelaaja, jonka joukkue on pelannut kuukauden aikana vähemmän otteluita. Jos tämän jälkeen ollaan tasatilanteessa, valituksi tulee pelaaja, jolla on enemmän kolmen tähden otteluita. Seuraavaksi verrataan kahden tähden otteluita. Viimeiseksi verrataan sitä, kumpi on saanut vierasotteluissa enemmän tähtiä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk