Johan Nyberg Atlas Vantaan uusi päävalmentaja

Kokenut Johan Nyberg, 55, palaa käsipallon liigatason valmennustehtäviin, kun hän aloittaa Atlas Vantaan päävalmentajana.

Paikka on ollut auki viime viikot, kun Mikael Källmanin sopimus purettiin hieman ennen liigakauden alkua. Kirkkonummelaisen Nybergin sopimus kattaa tämän kauden, ja siinä on optio seuraavasta kaudesta.

Pitkän uran niin pelaajana kuin valmentajanakin tehnyt Nyberg on pysytellyt viime vuodet hieman sivummalla, mutta on seurannut lajia tiiviisti. Nyberg tapasi uudet suojattinsa maanantaina, ja ensimmäinen tosikoitos on edessä ensi lauantaina, kun Atlas Vantaa kohtaa Piffenin Suomen cupin ottelussa Myyrmäen Urheilutalossa klo 15.

Pelaajana Nybergillä on kokemusta monelta tasolta ja seuroja pääkaupunkiseudulta ja Hangosta Vaasaan. Jo 1970-luvulla alkanut valmentajaura kattaa niin juniorit kuin miesten ja naisten mestaruussarjan sekä miesten maajoukkueen, jossa hän oli kakkosvalmentajana vuosituhannen vaihteessa. Hänen johdollaan Dicken hankki miehissä pronssia 2000-luvun alussa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk