Jan Hagmanista SIF:n uusi valmentaja

SIF on solminut valmentajasopimuksen Jan Hagmanin kanssa. Hagman jatkaa näin Marcus Sjöstedtin työtä SIF:n miesten joukkueen peräsimessä.

Hagman, 44, on tunnettu käsipallopiireissä sekä pelaajana että valmentajana. Suomessa hänellä on pelaajakokemusta kasvattajaseurastaan BK-46:sta, EIF:stä, HC Westistä ja Sjundeå IF:stä sekä valmentajakokemusta niin mies- kuin naisjoukkueista Suomessa ja Ruotsissa. Viime vuodet hän on valmentanut SIF:n naisten SM-sarjajoukkuetta sekä osallistunut seuran A- ja B-poikien valmennukseen.

Ruotsin vuosinaan 2000-2004 ja 2010-2015 Hagmanilla oli sekä pelaaja- että pelaaja-valmentajatehtäviä ASK Anderstorpissa, Tumbassa ja AMO Alstermossa. Viimeisimmän Ruotsi-jakson jälkeen Hagman on toiminut kaksi vuotta Suomen naisten käsipallomaajoukkueen valmentajana.

Jan Hagmanin valmentajakoulutus käsittää TS1, TS2 ja TS3 koulutukset, Mastercoach-koulutuksen hän aloittaa kesäkuussa 2022.

Hagmanin valmentajasopimus SiF:n kanssa jatkuu vuoteen 2025 ja on mallia 1+1+1 sisältäen myös koordinaatio- ja valmennustehtäviä seuran AP- ja akatemiajoukkueissa.

Avainsanat:

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk