Helsinki

HIFK:n Liigajoukkueelle uusi valmennusporras

Kenneth Bäcklund on nimetty HIFK:n miesten Liigajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi kaksivuotisella sopimuksella.
Nuorten P94-maajoukkueen päävalmentaja Kenneth Bäcklund on nimetty HIFK:n miesten liigajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi kaksivuotisella sopimuksella, kausille 2012-2014.

– Kieltämättä erittäin kiinnostava pesti, jolla on aiemminkin ajatustasolla leikitelty. Nyt HIFK:n valmentaminen on käytännössä mahdollista aikatauluasioidenkin loksahtaessa kohdilleen, Bäcklund toteaa.

Bäcklund on menestynyt nuorisomaajoukkueissa valmentaen poikien U18-joukkueen EM-lopputurnaukseen asti. Valmentajaparikseen Bäcklund saa kokeneen Stanislav Kopylin. Kopylillä on takanaan mittava pelaaja- ja valmentajaura Suomen sekä Venäjän käsipallosarjoissa.

Ensi kauden joukkue nimetään toukokuun aikana.

– Joukkueen runko pysyy pääosin kasassa ja muutaman lisävahvistuksen kanssa käymme parasta aikaa keskusteluja. Mikäli kaikki menee hyvin on selvää, että lähdemme hakemaan parempaa sijoitusta kuin edelliskaudella. Toki tämä on pitkä prosessi ja lähdemme nostamaan seuraa ennen kaikkea pitkällä tähtäimellä, Bäcklund sanoo.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk