Helsinki

HIFK nielaisi idän jättiläiset

Reilut kymmenen vuotta käsipallokartalla ollut Helsinki Giants ja Helsingin IFK:n miesten organisaatio yhdistävät toimintansa. Myös Giantsin ja HIFK:n poikajunioritoiminta yhdistyvät eri ikäluokissa. Poikajuniorit pelaavat jatkossa HIFK:n nimellä. 

– Vihdoinkin kaksi seuraa ovat löytäneet yhteisen, kunnianhimoisen ja pitkäjänteisen sävelen joka luo vahvan lisän Helsinkiläiselle käsipalloilulle. Toivotamme Giantsin pelaajat erittäin tervetulleiksi seuraan, sanoo HIFK:n Ville Leppänen.

Giantsin miesten ykkösdivisioonajoukkue jatkaa edelleen toimintaansa ja toimii vahvana tukena HIFK:n SM-liigajoukkueelle. Yhdistymisen tarkoituksena on palauttaa vahva ja kiinnostava käsipalloseura Helsinkiin, jollaisena HIFK muistetaan parin vuosikymmenen takaa.

– Tavoitteemme on muodostaa Helsinkiin vahva käsipalloseura, joka voi haastaa parhaat suomalaiset käsipalloseurat niin harrastajamäärien, menestyksen kuin toiminnan ammattimaisuudenkin osalta, kommentoi Giantsin puheenjohtaja Petri Heino.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk