HC West sparraa Islannin nuorten maajoukkuetta

Viime keväänä SM-pronssia saavuttanut HC West pelaa kauden 2015-16 ensimmäisen harjoitusottelunsa torstaina 6.8. kello 18.00, jolloin Luolaan saapuu visiitille Venäjälle MM-lopputurnaukseen matkaava Islannin P96-maajoukkue. Otteluun on yleisölle vapaa sisäänpääsy.

Ottelu on Westin ensimmäinen tuoreen päävalmentaja Mikko Koskuen alaisuudessa. Yksi varmasti mielenkiintoisimmista seurattavista ottelun tuoksinassa on keväällä Saksassa TV Bittenfeldin kanssa Bundesliiganousua juhlinut ja kesällä takaisin Westiin palannut Richard Sundberg.

Westin valmistautuminen kohti 19.9. Siuntiossa starttaavaa liigakautta kohden jatkuu tulevana lauantaina Lauttasaaren uimarannalla, jonne kokoontuu tukku miesten että naisten pääsarjajoukkueita pelaamaan HK Pötsin järjestämässä Helsinki Beach-Handis 2015 turnauksessa. Westillä on mukana kaksi joukkuetta ja ottelut alkavat kello 9.30. Turnaus huipentuu kello 17.30 pelattaviin finaaleihin.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk