HC West siirtyi Mikko Koskuen aikaan

HC West siirtyi Mikael Källmanin pitkän päävalmentajakauden jälkeen uuteen komentoon viime viikolla, kun päävalmentajan tehtävissä aloittanut Mikko Koskue otti ohjat käsiinsä.

Koskuen mukaan mitään dramaattisia muutoksia Westin peliin ei tulevalle kaudelle ole tulossa, mutta vähintään pientä hienosäätöä kuitenkin.

– Westin pelissä on mielestäni ollut hyviä elementtejä jo ennestään ja paketti on toiminut, peli on ollut dynaamista ja liikkuvaa. Mutta silti lähtökohtaisesti kaikessa on aina parantamisen varaa. Meillä tulee olemaan muutama pelillinen painopistealue mitä lähdetään parantamaan, Koskue sanoo Westin verkkosivuilla.

–  Mielestäni peliä tulee kehittää niin, että ratkaisupaikkoja tulee pelissä entistä enemmän myös viivalle ja laitoihin, joissa molemmissa meillä on loistavia pelaajia. Näin peliin saadaan lisää leveyttä. Lisäksi nopeissa ja puolinopeissa hyökkäyksissä on parantamisen varaa. Ne tulevat kaikki olemaan suht isoja muutoksia, joten prosessi tulee viemään oman aikansa ja vaatimaan myös tietyt oppimisrahat ja –virheet.

Lähtökohdat tulevaan kauteen 2015-16 ovat kuitenkin koko lailla kohdillaan.

– Positiivista on myös että joukkue on tottunut kurinalaiseen peliin molemmissa päissä. Se tulee olemaan tärkeää minullekin ja on kiva että se on jo pojilla hallussa, ei tarvitse aloittaa aapisten lukua alusta.

Mikko Koskuen ajatuksista ja taustoista lisää HC Westin verkkosivujen haastattelussa.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk