HC West kaudelle 2015-16 rakentumassa hyvää vauhtia

Vaikka kuluva kausi on vielä kesken ja joukkueen tähtäin tulevissa pronssipeleissä, on HC Westin johdon katse jo vahvasti tulevaisuudessa.

Mikko Koskueen päävalmentajasopimus julkistettiin jo aikaisemmin ja hän saa avukseen seurassa valmentajana jatkavan Mikael Westerholmin.

– Olemme ylpeitä ja iloisia voidessamme todeta että joukkueen runko pysyy tavoitteiden mukaisesti hyvin kasassa ja että voimme julkistaa jo tässä vaiheessa pari lisäystä ryhmään, toteaa puheenjohtaja Kristoffer Aspelin seuran tiedotteessa.

Uusista pelaajista voidaan tässä vaiheessa julkistaa Porvoon Akilleksesta Westiin siirtyvät maalivahti Atte Pakarinen ja vasemmalla kenttäpuoliskolla pelaava Simon Blomfeldt. Molemmat kuuluvat P96-maajoukkueen peruskalustoon ja ovat vielä ensi kauden A-juniori-ikäisiä. Kaksikko aloittaa kesällä asepalveluksen ja valitsivat Kauniaisen seuraavaksi kehitysaskeleekseen urallaan.

Lisäksi Westillä on neuvotteluyhteydet vielä muutamiin nykyisiin pelaajiin sekä muutamaan kovatasoiseen täsmävahvistukseen, joista seura tiedottaa myöhemmin kevään aikana.

HC Westin pelaajat kaudella 2015-16 (Tilanne 24.4.)

Maalivahdit:
1 Albert Georgs
24 Stefan Thilman
30 Atte Pakarinen

Kenttäpelaajat:
3 Simon Blomfeldt
4 Sami Silfver
5 Jonathan Berg
6 Patrik Lång
7 Sam Kihlstedt
8 Wilhelm Hammarberg
9 Alexander Lång
10 Oscar Berglund
14 Fredrik Forss
15 Benjamin Nyman
17 Anders Genberg
18 Axel Carlander
21 Sten Toomla
22 Albert Rehnberg
33 Miro Koljonen

Valmentajat:
Mikko Koskue
Mikael Westerholm

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk