EHF Challenge Cupin arpa suosi Cocksia – ”Paremmin ei olisi voinut käydä”

Viime kauden tapaan käsipallon EHF Challenge Cupissa tiensä kahdeksan parhaan joukkoon raivannut hallitseva Suomen mestari Cocks sai onnettareltakin hiukan apuja keskiviikkoisessa puolivälierä- ja välieräarvonnassa.

Cocks saa cupin puolivälierässä vastaansa portugalilaisen Liberty Seguros ABC/UMinhon ja päävalmentaja Kaj Kekki kuvaa arvontatulosta erittäin hyväksi.

– Kaksi joukkuetta minulla oli toivomuslistan kärjessä ja toinen niistä tuli vastaan. Ei tässä paremmin olisi voinut käydä, Kekki iloitsi.

Hyvin Cocksin kannalta alkanut arvonta sujui samoissa merkeissä loppuun saakka. Mikäli Cocks yltää välieriin, vastaan asettuu voittaja otteluparista Stord Handball (Norja) – Ramat Hashron HC (Israel).

– Jos sitä toivelistaa olisi jatkanut kolmeen joukkueeseen, niin ne kaksi muuta ovat nyt sitten tässä parissa, josta meille vastustaja tulee – mikäli jatkoon pääsemme.

Melkoisessa loukkaantumiskierteessä oleva Cocks toivoo nyt saavansa miehiä takaisin riviin ennen europelien jatkumista.

– Yksi kentällinen kovan rutiinin omaavia miehiä istuu tällä hetkellä katsomossa. Nyt alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan ja toivottavasti saamme pelaajia takaisin ajoissa. Muuten tässä uhkaa mennä elämämme tilaisuus sivu suun, Kekki arvioi.

Cocksin sairaslista vain piteni viikonloppuna, kun sormensa murtanut Gheorghe Safronii liittyi sairaslistalle ja myös Antti Valo joutuu huilaamaan ainakin jonkun aikaa.

– Valon tilanne on vielä vähän avoinna, mutta hän on ainakin toistaiseksi poissa. Jos seuraavia europelejä ajatellaan, niin Rönnbergin veljekset ja Kristian Jansson ovat sellaisia pelaajia, joiden paluu on mahdollisuuksien rajoissa. Jos välieriin asti pääsemme, niin sinne Safroniikin saattaisi ehtiä kuntoutua, Kekki laskee.

EHF Challenge Cupin puolivälierien avausosat pelataan 14.-15.3. ja toiset osat viikkoa myöhemmin. Välierät puolestaan pelataan huhtikuun puolivälin molemmin puolin.

Cocks on tositoimissa SM-liigassa jo tänään keskiviikkona, kun riihimäkeläiset isännöivät Atlas Vantaata kello 18.30 alkavassa ottelussa.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk