Dynamo Riihimäki ja Hyvinkää Falcons yhteistyöhön

Dynamo Riihimäki ja Hyvinkää Falconsin käsipallojaosto ovat sopineet kauden 2015-2016 kattavan yhteistyösopimuksen. Koko kesän haudutettu kuvio oli lopulta molemmille osapuolille helppo ratkaisu.

Yhteistyön tarkoituksena on mahdollistaa monipuolinen lajiharjoittelu ja mahdollistaa pelaajien pelaaminen tasonmukaisella sarjatasolla. Tarkoituksena on myös parantaa molempien seurojen toiminnan laatua, jolla parannetaan myös yksilön kehittymisen mahdollisuuksia.

Yhteistyön piiriin kuuluvat Dynamo Riihimäen A-pojat (SM), Dynamo Riihimäki/2 (miesten II-divisioona) ja Hyvinkää Falconsin miesten joukkue (miesten III-divisioona).

– Tämä ratkaisu mahdollistaa sen, että seuramme A-pojat saavat pelimahdollisuuksia ja uusia kokemuksia. Meillä on koossa tällä kaudella 18 A-poikaa. Kun pelejä on vain 16, kaikille ei voida taata vastuuta A-pojissa. Tämä kuvio mahdollistaa sen, että tuskin kukaan väittää kauden jälkeen, ettei olisi päässyt pelaamaan tarpeeksi. Toinen, mikä tässä projektissa viehättää, on Hyvinkään potentiaali käsipallopaikkakuntana tulevaisuutta ajatellen, kommentoi tulevalla kaudella Dynamon A-poikien valmentajana toimiva Ville Viljanen seuran verkkosivuilla.

– Yhteistyöllä mahdollistetaan nuorille ja vähän vanhemmille käsipallon harrastaminen. Pystymme tarjoamaan harraste- ja kilpapelaajille laajempaa ja monipuolisempaa harjoittelua. Seurayhteistyön avulla saamme myös kasvatettua suomalaisen käsipallon näkyvyyttä ja laatua. Haluamme tarjota jokaiselle yksilölle sopivaa harjoittelua ja mahdollisuutta kehittyä urheilijana, kertoo Dynamon urheilutoimenjohtaja Olli Kuparinen.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk