Dynamo Riihimäen jumbosija sinetöity – runkosarja kohti ratkaisuja

Viikonlopun ottelut SM-liigassa toivat hiukan lisää vastauksia runkosarjan osalta, kun pelaamatta on vielä 3-5 ottelua joukkuetta kohden.

Dynamo Riihimäen tappio ÅIFK:lle merkitsi sitä, että riihimäkeläiset eivät voi enää teoriassakaan nousta jumbosijalta pois.

Kärkikaksikko Dicken – Cocks selvittelee keskenään ykkös- ja kakkossijan kohtalon. HC West on puolestaan enää pisteen päässä kolmossijan varmistamisesta, eikä voi enää neljättä sijaa alemmas pudota.

Atlas Vantaa on tiukimmin kiinni nelossijassa, mutta ottelun vähemmän pelannut ÅIFK vaanii enää neljän pisteen päässä. Kolmikko HIFK – SIF – BK-46 tulee sijoilla 6. – 8. vain pisteen välein. BK:n etuna on kuitenkin se, että joukkueella on kaksi ottelua pahimpia kilpakumppaneitaan enemmän pelaamatta. Etenkin runkosarjan 5. ja 6. sija ovat sikälikin merkityksellisiä, että noilta sijoilta välttää kärkikaksikon kohtaamisen puolivälierissä.

Runkosarjaa on pelaamatta vielä vajaa kuukausi ja pudotuspelit käynnistyvät puolivälierien ensimmäisillä osaotteluilla tiistaina 17. maaliskuuta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk