Dickenin taustoihin muutoksia – Jukka Kamula GM:n tehtäviin

Kentällä ja valmennuksessa tapahtuneiden muutosten lisäksi myös Dickenin joukkueen taustoilla tapahtuu.

10 vuotta joukkuetta menestyksekkäästi hallinnoinut Daniel Rémy jättää tehtävänsä. Danielin suuret saappaat tulee täyttämään viimeiset 17 vuotta joukkueen kanssa kentän puolella ihastuttanut ja vihastuttanut Jukka Kamula.

– Kymmenen kauden aikana joukkueen johdossa on antanut minulle aivan uskomattoman hienoja muistoja, etenkin europelit sekä finaalisarjat tulen muistamaan ikuisesti. Haluan kiittää kaikkia, joiden kanssa on ollut kunnia työskennellä vuosien saatossa, suurin kiitos kuuluu Björn Monnbergille ja kapteeni Joacim Bromanille, Rémy sanoo Dickenin verkkosivuilla.

– Nyt on kuitenkin aika keksiä muuta puuhaa tämän parin vuoden projektin (joka venyi vuosikymmeneksi) jälkeen. Toivotan Jukalle mieluisia eläkepäiviä peliuran päätöksen myötä ja menestystä uuteen rooliin joukkueen johtoon

Rémy toivottelee jo hyviä eläkepäiviä, joten siirtyykö Kamulan toimisto pysyvästi kentän laidalle?

– Tavoite on auttaa joukkuetta maksimaalisesti kentän ulkopuolella. Vahvistaa organisaatiota ja toimintaa, jotta valmennuksella ja pelaajilla olisi mahdollisimman hyvät puitteet tehdä hommia. Mutta jos tilanne (ja valmennus) vaatii ja oma fysiikka mahdollistaa, niin on mahdollista, että osallistun vielä talkoisiin myös kentän puolella, Kamula toteaa.

Uuteen haasteeseen Kamula tarttuu joka tapauksessa innolla.

– Kiitos seuralle luottamuksesta. Kun hommaa syksyllä tarjottiin, oli päätös lopulta aika helppo. On myös suuri kunnia hypätä legendaarisen ”Juttilan” saappaisiin. Aika paljon on saavutettu Danin aikakaudella, joten rima on korkealla.

Miltä Dickenin joukkue näyttää tässä vaiheessa kesää?

– Hyvältä. Isosta valmennuksellisesta muutoksesta huolimatta olemme saaneet pidettyä monta vuotta yhdessä pelannut runko kasassa. Tähän on nyt lisätty kaksi kovaa vahvistusta Siuntiosta ja muutama erittäin lupaava oma juniori. Etsinnässä on vielä muutama vahvistus ja toivottavasti niistä pääsemme tiedottamaan pian, Kamula kertoo.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk