Dickenin miehistö jatkaa samalla rungolla ensi kaudella

Parhaillaan SM-liigan finaaleihin Cocksia vastaan valmistautuva Dicken jatkaa kaudella 2019-20 hyvin pitkälti samalla rungolla kuin tälläkin kaudella.

Ian Martin on ainoa seuran ulkopuolelta tulevalle kaudelle hankittu vahvistus, Klaus Ahlgren sen sijaan nousee vasempaan laitaan Dickenin akatemiasta. Max Granlund opiskelee syyskauden Tukholmassa pakollisen vaihto-opiskelujakson takia, mutta pelaa kuitenkin valikoituja otteluita myös syksyllä.

Tadas Stankevicius solmi lauttasaarelaisten kanssa talven aikana kahden vuoden jatkosopimuksen, ja pelaa näin ollen myös 2020/2021 Dickenissä. Robin Granlund, Felix Nilsson sekä Klaus Ahlgren suorittavat asepalvelustaan Santahaminassa. Myös seuraikonit ja henkiset johtajat Jukka Kamula ja Teemu Hertola jatkavat pelejään ensi kaudella.

Maalivahtirintamalla sama kolmikko varjelee maaleja, Kim Davidsonin kausi alkanee muita myöhemmin alavartalovamman johdosta. Nuori ja erittäin lupaava Niclas Kavaleff siirtyy Ruotsiin opiskelemaan ensi kaudeksi.

Päävalmentaja Björn Monnberg näkee jatkuvuuden yksinomaan positiivisena asiana etenkin, kun ryhmässä on paljon nuoria pelaajia.

– Valmentajan näkökulmasta on hienoa saada jatkaa pitkäjänteistä kehitysprosessia pääosin samojen pelaajien kanssa myös ensi kaudella. Monet pelaajista ovat vielä uransa alkuvaiheessa aikuisten sarjassa ja kehityspotentiaalia löytyy monella osa-alueella, Monnberg muistuttaa

Dickenin General Manager Daniel Rémy on samoilla linjoilla.

– Uskon että meillä on entistä vaarallisempi joukkue ensi kaudella. Nuoret pelaajamme ovat jälleen vuotta vanhempia ja vahvempia. Ianin mukaan tulo luo syvyyttä kokoonpanoomme ja uskon että tällä nipulla pysytään edelleen SM-Liigan kärkikahinoissa sekä pystytään haastamaan mahdollisissa Europeleissä koviakin joukkueita, Rémy toteaa.

– Klaus Ahlgrenin nostaminen sopimuspelaajaksi on jälleen hyvä osoitus juniori- ja akatemiatyömme toimivuudesta. Myös Ian Martinin saaminen joukkueeseen kertoo organisaatiomme houkuttelevuudesta. Luonnollisesti myös Tadasin jatkosopimus oli meidän kannalta erittäin tärkeä lenkki joukkueen rakentamisen kannalta.

Dickenin miehistön runko kaudella 2019-20 perustuu seuraaviin pelaajiin:

Laitapelaajat:
Joacim Broman
Oskar Monnberg
Klaus Ahlgren
Anton Rémy
Gusten Montonen

Viivapelaajat:
Tadas Stankevicius
Felix Nilsson
Teemu Hertola
Jukka Kamula

Takapelaajat:
Benny Broman
Max Granlund
Robin Granlund
Johan Gripenberg
Filip Söderlund
Ian Martin

Maalivahdit:
Mikael Mäkelä
Patrik Roslander
Kim Davidson

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk