Helsinki

Dicken haki potkua kauteen Tukholmasta

Dickenin miehet matkasivat perjantai-iltapäivällä Tukholmaan.  Viikonlopun ohjelmassa oli kaksi ottelua ja harjoittelua, minkä lisäksi matka oli joukkuehengen kannalta erinomainen.

Dickenin verkkosivujen raportin mukaan matka alkoi Helsinki-Vantaan lentokentältä perjantaina kolmen aikaan. Arlandaan päästyään joukkue otti välittömästi taksit kohti Södermalmia ja Clarion-hotellia. Sisäänkirjautumisen jälkeen matka jatkui puolijuosten pelipäivän pastalle, josta pikaisesti pelikamat kantoon ja Eriksdalshalleniin, joka on Hammarbyn kotihalli. Lämpö päälle ja harjoitusottelu HK Cliffiä vastaan. Pelissä Dicken peluutti laajalla rotaatiolla pelaajia ja kaikki ringissä olleet saivat reilusti peliaikaa. Matkailu sekä huono keskittyminen kuitenkin johti siihen että ennalta heikommaksi arveltu Cliff oli parempi lukemin 29-28. Tästä jatkettiin illalliselle jonka jälkeen ansaituille yöunille.

Lauantai-aamu alkoi Eriksdalshallenissa aamutreeneillä, ja lounaan jälkeen joukkue hyppäsi bussiin, joka vei Norrtäljen lähelle, pieneen Rimbo:n kylään jossa odotti kylän ylpeys, Rimbo HK, joka oli harmikseen tippunut Elitserienistä viime kaudella. Ottelu oli hallinnassa aina 50. Minuutille asti, jolloin puhti sekä Rimbon aggressiivinen puolustus otti ohjat käsiinsä ja isännät veivät ottelun lopulta neljän maalin turvin, 29-25. Dickenin maalivahtikolmikko pelasi hyvän ottelun. Illalla joukkue meni vielä illalliselle rakentamaan joukkuehenkeä.

Sunnuntaina Dicken vietti aamupäivän rennosti ja palaverin jälkeen treenasi vielä kerran Eriksdalshallenissa ja lounaan jälkeen edessä oli jo lähtö kohti Arlandaa. Valmennusjohto sekä joukkueenjohto voi olla tyytyväinen reissun antimiin, vaikka pari tiukkaa tappiota olikin tuomisena. Joukkuehenki sekä pelilliset asiat kuitenkin painavat vaakakupissa enemmän, ja näitä osa-alueita parannettiinkin todella paljon. Myös fysio Markus ¨Maku¨ Rosenblad ajettiin kunnolla sisään joukkueeseen.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk