Dicken EHF Challenge Cupiin

Dicken osallistuu syksyllä EHF Challenge Cupiin.

Viime vuoden menestys SM-Liigassa takasi lauttasaarelaisille paikan jopa EHF Cupissa, mutta kyseiseen kilpailuun osallistuminen oli aikataulupäällekkäisyyksien osalta lauttasaarelaisille tulevalle syksylle mahdotonta. Näin ollen Dickenin hallitus päätti hakea paikkaa tasoa alempaa, ja EHF myönsi paikan Dickenille Challenge Cupissa.

Viime kaudella Cup-muotoiseen kilpailuun osallistui yhteensä 40 joukkuetta ympäri Eurooppaa, Dicken pelaa kotiottelunsa tuttuun tapaan Pirkkolassa, ja kilpailu on perinteisesti alkanut lokakuun puolenvälin aikoihin.

– Koettiin että miehet ovat ansainneet mahdollisuuden kokeilla siipiään Euroopassa, ja tästä on muutama vuosi jo varovaisesti puhuttukin. Viime kevään peli-ilme ja periksiantamattomuus oli suurin syy miksi nyt koimme, että nyt on vihdoin aika, todetaan Dickenin johdosta seuran tiedotteen mukaan.

Päävalmentaja Björn Monnberg on luonnollisesti tyytyväinen päätökseen, ja korostaa nyt kesäharjoittelun määrän ja laadun merkitystä.

– Joka jätkän on nostettava tekemisen tasoaan, jos halutaan menestyä, emme ole lähdössä ihmettelemään maailman menoa, vaan lähdetään tosissamme haastamaan jokaista vastustajaa, tavoitteena on edetä kilpailussa mahdollisimman pitkälle. Challenge Cupiin osallistuminen on askel eteenpäin pitkäjänteisessä pelaajien kehitystyössämme, tavoitteemme on auttaa ja tukea pelaajiamme heidän tavoitteissaan pelata kovemmissa sarjoissa ulkomailla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk