Cocksin taistelua Mestarien liigassa ei palkittu sunnuntaina

Riihimäen Cocksin ensimmäiset vieraspisteet tämän kauden VELUX EHF Champions Leaguessa olivat lähellä sunnuntaina HC Eurofarm Rabotnikin vieraana, mutta käteen jäi lopulta katkera yhden maalin tappio. Kotivoitto kirjattiin maalein 31-30 (17-13).

Kotijoukkue Rabotnik avasi ottelun vahvasti ja nykäisi alle kymmenessä minuutissa neljän maalin johdon. Cocks pääsi kuitenkin tämän jälkeen paremmin mukaan peliin ja kävi muutamaankin otteeseen jo kahden maalin päässä. Tauolle mentiin kuitenkin isäntien neljän maalin johdossa.

– Ensimmäinen jakso ei mennyt suunnitellusti. Teimme liikaa teknisiä virheitä ja liikaa tuli myös hätäisiä kaukoheittoja ja tämän myötä tulos tauolla oli se mikä oli, Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas kertasi Cocksin tiedotteen mukaan.

Tauolta Cocks tuli kuitenkin vahvasti ja puristi tilanteen tasoihin vajaassa kymmenessä minuutissa. Numeroista 20-20 edettiin tasaisesti johtoaseman vaihdeltua puolelta toiselle. Ratkaisumaalin heitti Rabotnikin Goze Oljeski minuutti ennen loppua, eikä Cocks enää onnistunut nousemaan tasoihin.

– Toisella jaksolla pelasimme enemmän sen mukaisesti kuin oli tarkoituskin ja taistelimme hyvin joukkueena, Savukynas totesi.

– Hyvää pelaamista ja taistelua oli meiltä tänään. Ikävä kyllä vastustaja oli sitten onnekkaampikin ratkaisevilla hetkillä.

Cocks pelaa seuraavan Mestarien liigan ottelunsa viikon kuluttua sunnuntaina 20.10., kun Riihimäelle saapuu vierailulle portugalilainen Sporting CP.

Mestarien liigan lohkotilanteet ja ottelut EHF:n verkkosivuilla: http://eurohandball.com/ec/00-01/cl/men/2019-20/round/2/Group+Phase

Mestarien liigaa, Bitola:
HC Eurofarm Rabotnik – Cocks 31-30 (17-13)

Cocksin maalintekijät: Teemu Tamminen 6, Yury Lukyanchuk 4, Nico Rönnberg 4, Yury Semenov 4, Vitalie Nenita 3, Aleksandar Guglieta 2, Sasa Puljizovic 2, Roni Syrjälä 2, Bojan Zupanjac 2, Aliaksandr Tsitou 1

2 minuutin ulosajot: Rabotnik 4 x 2 min., Cocks 4 x 2 min.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk