Cocksin joukkue kaudelle 2015-16 rakentuu

Kovan otteluruuhkankin aikana katseet Riihimäellä on käännetty jo tulevaan. Cocksin joukkueen runkoa rakennetaan ja tavoitteena onkin 20 pelaajan rinki, jotta peliruuhkassa pelaajia pystyttäisiin sopivassa suhteessa kierrättämään.

Viivapelaaja Robin Sjöman jatkaa joukkueessa kahden vuoden sopimuksella. Sjöman on 1,5 pelaamansa Cocks – kauden aikana noussut kotimaisten viivapelaajien eliittiin ja tuo liikettä ja ulottuvuutta sekä puolustus että hyökkäys päähän.

Sjöman oli mielissään uudesta sopimuksestaan.

– Mielestäni Cocks on Suomen ainoa käsipalloseura, joka satsaa lajiin kunnolla ja olosuhteet on kunnossa. Myös kansainväliset pelit kiinnostavat!

St. Petersburg HC:n Andrei Novoselov on tulossa testiin Riihimäelle. Oikeana laitahyökkääjänä pelaava Novoselov on 177–senttinen ja omaa kokemusta aina Mestareiden liigasta asti.

Maalivahti Yevgen Umovist ja takapelaaja Andrei Buciuman ovat puolestaan purkaneet sopimuksensa Cocksin kanssa. Umovist pyrkii muualle Eurooppaan, kun taas Buciuman palaa kotimaahansa Romaniaan opintojen pariin.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk