Cocksin Challenge Cupin puolivälieräottelut alkoivat häviöllä

Portugalilainen Liberty Seguros ABC/UMinho (ABC de Braga) voitti  Cocksin tiukan taistelun jälkeen EHF Challenge Cupin puolivälieräottelun 1. osassa cocksilaisten kotikentällä 22-27 (10-14).

Ottelu eteni tasaisissa merkeissä, kunnes Cocksille sattui huono jakso ja vierailijat pääsivät repäisemään puoliajalle neljän maalin eron. Toisella jaksolla Cocks roikkui mukana, mutta pallonmenetysten ja heikon hyökkäyspelaamisen takia ABC de Braga pystyi kuitenkin pitämään ja kasvattamaan eroa.

– Teimme ottelussa 18 teknistä virhettä ja heittoprosenttimme painui alle 50:n, joka ei näissä otteluissa riitä. Puolustus ja maalivahtipeli oli ok, mutta jos vastustaja pääsee tekemään kahdeksan nopeaa vastahyökkäysmaalia, se on aivan liikaa.

– Uskon kuitenkin, että pystymme Portugalissa paljon parempaan, kun loukkaantumisista kärsineet pelaajamme saavat yhden viikon lisää harjoitusta. Täydet 60 minuuttia on vielä edessä ja loppuun asti taistellaan, vakuuttaa Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki.

Toinen osa-ottelu pelataan viikon päästä lauantaina 21.3. Bragassa, Portugalissa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk


 

1 Vastaa
  1. Perusmies
    Perusmies says:

    Ei auttanut cocksia paikallislehdessä Aamupostissa Kekin mainostama ja junioreille suosittelema siviilipalvelusmies-asenne!

    Unohtakaa nyt ihmeessä moinen ja palatkaa takaisin SUOMALAISEEN sisu-meininkiin, niin saattaa portugalissa voitto irrota vaikka nyt onkin jo vastassa eri sarjan joukkueet kuin tähän asti.

    Tsemppiä!

Kommentointi on suljettu.