Cocksille historiallinen paikka Mestarien liigaan

Eurooppalaisen seurakäsipalloilun tasokkaimpaan ja arvostetuimpaan kilpailuun Mestareiden liigaan kaudelle 2016-17 lopullisesti hyväksytyt 34 joukkuetta vahvistettiin perjantaina Euroopan Käsipalloliiton päämajassa Wienissä ja mukana on ensi kertaa yli vuosikymmeneen myös suomalaisväriä.

Mukana olevista joukkueista 26 pääsee suoraan lohkovaiheeseen ja loput kahdeksan joukkuetta taistelevat kahdesta viimeisestä lohkovaihepaikasta syyskuun alussa pelattavissa kahdessa neljän joukkueen karsintaturnauksessa.

Ensimmäistä kertaa Mestareiden liigaan osallistuva Riihimäen Cocks aloittaa taipaleensa karsintavaiheessa, jonka lohkojaot ja otteluparit arvotaan tulevana keskiviikkona 29.6. kello 14.00 Suomen aikaa Wienissä ja näytetään suorana lähetyksenä EHF:n Facebook-sivuilla. Cocksin lisäksi karsintaturnauksiin osallistuvat Portugalin, Slovakian, Luxemburgin, Belgian ja Israelin mestarit sekä ylimääräisiä paikkoja hakeneet ja mukaan hyväksytyt joukkueet Sloveniasta ja Itävallasta.

Varsinaisen lohkovaiheen arvonta järjestetään ensi viikon perjantaina 1.7. EHF:n uuden pelipallokumppanin Selectin pääkonttorissa Tanskan Glostrupissa

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk