Cocksilla edessä tiukka EHF Challenge cup -viikonloppu

Cocks osallistuu tänä vuonna SM-liigan, Suomen Cupin sekä Baltian Liigan lisäksi myös eurocupeihin.Tulevana viikonloppuna on ensimmäisen EHF Challenge cup-haasteen vuoro, kun italialainen Pallamano Pressano saapuu Riihimäelle vieraaksi. Cocksin edustusjoukkue toivookin hallin täyttyvän yleisöstä ja keltaisesta väristä.

Cocksin osalta arpaonnea voisi kutsua suotuisaksi, kun vastaan ensimmäisessä otteluparissa asettuu italialainen Pallamano Pressano. Italian Seria A:ssa joukkue sijoittui viime kaudella toiseksi ja Challenge Cupissa joukkue pääsi 16 parhaan joukkoon häviten kuitenkin SKA Minskille yhteismaalein 67-45.

Cocks kohtasi viime vuonna Challenge Cupin voittaneen SKA Minskin kolmasti, näistä otteluista ei voittoa herunut, mutta italialaisten tulokset antavat tervettä itseluottamusta joukkueelle. Tällä hetkellä Pressano majailee Italian sarjassa neljännellä sijalla.

– Hienoa päästä pelaamaan Euro-cupeja kotiyleisön edessä, toivottavasti tupa tulee täyteen! Joukkue ja koko organisaatiomme odottaa innoissaan tulevia otteluita ja selkeä tavoitteemme on mennä jatkoon tästä otteluparista. Olemme saaneet käyttöömme kohtuullisen hyvin videomateriaalia viikonlopun vastustajasta, joten täysin tuntemattomaan ei tarvitse hypätä, kommentoi valmentaja Jaakko Horelli tulevaa.

Euroopan huippukäsipalloa Riihimäen Urheilutalolla:
Lauantai 30.11.2013 klo 16.00 Pallamano Pressano – Cocks
Sunnuntai 1.12.2013 klo 16.00 Cocks – Pallamano Pressano

Liput 10 € aikuiset, 5 € lapset, eläkeläiset ja opiskelijat

Ottelu tulee myös Turvakolmio Oy:n tarjoamana suorana netistä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk