Cocks vahvisti rivejään bosnialaispelaajalla

Bosnialainen oikea takapakki Elis Memic on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen Riihimäen Cocksin kanssa.

26-vuotias Memic on pelannut kotimaansa liigassa HC Boracissa. Hänellä on kokemusta Bosnia-Herzegovinan juniorimaajoukkueista sekä Qatarin MM-kisoista. Cocksiin hän siirtyy israelilaisesta Nez Tionasta.

– Luotan, että Memicin kansainvälinen kokemus ja hänen taitonsa vahvistavat peliämme oikealta puolelta. Hän on pelityyliltään erilainen kuin Vitalie Nenita, joten joka tapauksessa hän tuo hyökkäyspeliimme uusia mahdollisuuksia, valmentaja Gintaras Savukynas kommentoi.

– Olen todella iloinen uudesta sopimuksesta, ja tämä on minulle hieno mahdollisuus kehittyä pelaajana, Memic itse kertoo.

Uuden sopimuksen myötä tulevan kauden edustusjoukkue on nyt kasassa. Cocksin puheenjohtaja Jari Viita toivoo luonnollisesti, että uusi joukkue olisi edellistä parempi.

– Vaihtuvuus joukkueessa on viime kauteen suuri, uusia pelaajia aloittaa heinäkuussa viisi ja tammikuussa mukaan tulleen Kreicsbergsin kanssa kaiken kaikkiaan kuusi pelaajaa lähti, ja laskelmieni mukaan joukkue myös nuorentui, Viita sanoo.

– Vuosi vuodelta joukkueen kasaaminen vaikeutuu, sillä totta kai pyrkimys on jatkuvasti parempaan. Toivon, että tämä joukkue on vahvempi, monipuolisempi ja liikkuvampi!

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk