Cocks palasi harjoituksiin – ensimmäiset ottelut elokuun alussa Tanskassa

 

Riihimäen Cocksin edustusjoukkue kokoontui ensimmäisen kerran kesätauon jälkeen kuluvan viikon maanantaina ja aloitti valmistautumisen seuran toistaiseksi kovimpaan kauteen kautta aikain.

Ensimmäisen viikon painopisteenä ovat olleet pelaajien fyysisiä ominaisuuksia ja valmiuksia mittaavat testit.

Uuden liettualaisvalmentajan Gintaras Savukynasin johdolla toimiva joukkue valmistautuu tuttujen SM-liigan, Suomen Cupin ja Baltian liigan lisäksi tällä kaudella myös Mestareiden liigan karsintoihin.

– Joukkue vaikuttaa erittäin motivoituneelta ja ilmapiiri on innostunut, iloitsee uusi valmentaja Cocksin verkkosivuilla nähtyään ensi kerran uusia suojattejaan.

Peruskuntokauden jälkeen syyskuussa alkavaan pelikauteen valmistavat kovatasoiset harjoitusottelut. Elokuun alussa Cocks matkustaa Tanskaan KIF Koldingin vieraaksi ja kohtaa leirillä kovatasoisia tanskalaisjoukkueita harjoitusotteluissa. Myöhemmin elokuussa on luvassa jo aiemmilta vuosilta tuttu Lovats Handball Cup Sveitsissä.

Riihimäkeläisittäin harjoituskauden huipentuma koetaan elokuun lopussa, kun Cocks kohtaa kahdesti kotonaan Riihimäen Urheilutalolla islantilaisen Aftureldingin. Ottelut pelataan lauantaina 27.8. klo 18:00 sekä sunnuntaina 28.8. klo 16:00.

– Kyseessä on kahden viime kauden hopeamitalisti Islannin liigasta. Tällä kaudella he hävisivät finaalisarjan otteluvoitoin 2-3. Heidän ainoa mestaruutensa on vuodelta 1999. Oli mukavaa kutsua heidät pelaamaan, muistelee Cocksin valmentaja Gintaras Savukynas, joka itse asiassa oli mukana voittamassa tuota seuran ainoaa mestaruutta.

– Nykyjoukkueesta suurin osa oli tuolloin vielä juniori-iässä. Mukavaa joka tapauksessa pelata heitä vastaan, Savukynas toteaa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk