Cocks jälleen kovassa paikassa European Leaguessa tiistaina

Vielä avausvoittoaan EHF European Leaguen lohkovaiheessa metsästävä Cocks jatkaa urakkaansa tiistaina saksalaisen TBV Lemgo Lippen vieraana.

Lemgo lähtee otteluun allaan tasapeli Hampuria vastaan Bundesliigassa, kun Cocks puolestaan kärsi kauden ensimmäisen tappionsa SM-liigassa Dickenille. Lemgo on Bundesliigassa viidentenä, kun Cocks puolestaan jakaa kärkipaikkaa SM-liigassa.

Lemgo on European Leaguen ensimmäisistä kolmesta ottelustaan napsinut kaksi voittoa, kun Cocks puolestaan on siis edelleen pisteittä. Joukkueet eivät ole koskaan aiemmin kohdanneet.

– Cocks on lohkomme suuri tuntematon, mutta tiedämme heidän vahvuutensa hyökkäyksessä ja puolustuksessa. Pyrimme löytämään hyvät ratkaisut heidän taktiikkaansa vastaan ja pelaamaan itse hyvän pelin puolustuksessa, Lemgon päävalmentaja Florian Kehrmann toteaa EHF:n verkkosivuilla.

Saksan koronamääräykset sikäli helpottavat Cocksia hiukan, että vastassa ei ole ainakaan täyttä tupaa Phoenix Contact-Arenalla.

– Kokonaiskapasiteetti hallissa on vain neljännes täydestä, jotta etäisyyksiä voidaan pitää paremmin, Lemgon toimitusjohtaja Jörg Zereike sanoo seuran verkkosivuilla.

Ottelu tiistaina alkaa kello 20.45 paikallista aikaa eli 21.45 Suomen aikaa.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk