Cocks hakee avausvoittoaan Mestarien liigassa keskiviikkona

Riihimäen Cocks kohtaa VELUX EHF Champions Leaguen seuraavalla, neljännellä kierroksella Romanian hallitsevan mestarin Dinamo Bucurestin.

Ottelu pelataan keskiviikkona 3.10. klo 18.15 Vantaan Energia Areenalla ja Cocks hakee lohkovaiheen avausvoittoaan kahden tasapelin ja yhden tappion jälkeen.

Edellisessä Mestareiden liiga -ottelussaan Wisla Plockin vieraana ruman tappion kärsinyt Cocks lähtee pistejahtiin uudella asenteella keskiviikkona. Kiireistä syksyä elävän Cocksin kone ei viimeisissä otteluissa ole tahtonut lähteä kunnolla käyntiin, mutta nyt joukkueen vakaana aikomuksena on kääntää kurssi jälleen uuteen nousuun.

– Olemme käyneet joukkueen kanssa Wisla Plockin ottelun läpi ja analysoineet mitä pelin aikana tapahtui. Muutamme asennettamme ja pelaamme uudella ilmeellä keskiviikkona, Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas toteaa.

– Keskiviikon pelissä meidän tulee pelata hyvin keskittyneesti ja vahvalla itseluottamuksella, kuten teimme kahdessa ensimmäisessä Mestareiden liigan ottelussa. Kotikentällä taistelemme varmasti pisteistä.

– Erityisesti toivon, että yleisö löytäisi Energia Areenalle ja antaisi tukensa, kuten hienosti Ademar Leonia vastaan. Yhdessä voimme enemmän, Savukynas vetoaa viitaten avausotteluun Vantaalla.

Mikään huono joukkue ei Cocksin vastustajaksi astu tälläkään kertaa, vaikka pelkkää voittokulkua ei Dinamonkaan meno ole alkukaudella ollut. Mestareiden liigassa joukkue on lohkokakkosena kahdella voitolla ja yhdellä tappiollaan. Kotikentällään se on onnistunut voittamaan niukasti niin Elverumin kuin Wacker Thuninkin, mutta Espanjassa joukkue joutui lopulta taipumaan Ademar Leonin käsittelyssä.

Cocksin kokoonpanossakin on tapahtunut muutoksia.

– Viktar Zaitsau on vapautettu sopimuksestaan Riihimäen Cocksin kanssa etsimään uusia haasteita, Cocksin puheenjohtaja Jari Viita kertoo ja toivottaa Zaitsaulle menestystä tulevaisuuden peleissä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk