Cocks eteni varmasti cupin välieriin

Miesten Suomen Cupin viimeinen puolivälierä pelattiin keskiviikkona ja Cocks eteni neljän parhaan joukkoon vakuuttavasti kaatamalla ÅIFK:n kotonaan.

Cocks karkasi nopeasti viiden maalin johtoon ja vaikka ÅIFK pääsi vielä peliin mukaan, avausjakson loppu meni selkeästi isäntien nimiin ja johto kasvoi yli kymmeneen maaliin.

Toisella jaksolla Cocksille riitti turvallisen johtoasemansa varmistaminen ja välieräpaikka irtosi lopulta selkein lukemin.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas oli tyytyväinen välieräpaikkaan ja samalla valmistautumiseen viikonlopun Mestarien liigan otteluun.

– Yritimme parantaa puolustuspeliä lauantaita varten. Tietenkin päätavoitteemme oli voittaa ja päästä neljännesfinaaleihin, mutta katseemme on jo lauantaissa, Savukynas totesi.

ÅIFK-luotsi Robin Karlsson näki joukkueensa jääneen jo hiukan lähtötelineisiin.

– Meillä oli hieno eurocup-peli alla, mutta valitettavasti tänään emme olleet hereillä. Saatiin hyvää ja kovaa harjoitusta.

Cocks kohtaa välierässä vieraskentällä 7.11. Dickenin.

Suomen Cup, puolivälierä:
Cocks – ÅIFK 39-23 (22-11)

Maalintekijät
Cocks: Teemu Tamminen 14, Andrei Novoselov 7, Bojan Zupanjac 4, Nico Rönnberg 4, Davor Basaric 4, Sasa Puljizovic 2, Vitalie Nenita 2, Aliaksandr Tsitou 1, Oleksandr Kyrylenko 1
ÅIFK: Andreas Nyström 7, Wilhelm Hammarberg 6, Valter Georgs 3, Daniel Eriksson 3, Alexander Nystén 1, Elias Nyman 1, Santeri Maijala 1, Kalle Kankaanpää 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Sasa Puljizovic 1 x 2 min
ÅIFK: Andreas Nyström 1 x 2 min, Arttu Tamminen 1 x 2 min, Elias Nyman 2 x 2 min

Erotuomarit: Johan Skogberg – Sami Kinnari

Yleisöä: 189

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk