Cocks Akatemia neljäntenä joukkueena Suomen Cupin välieriin

Suomen Cupin välieräjoukkueet ovat selvillä, kun Cocks Akatemia kukisti viimeisessä puolivälieräottelussa sunnuntaina EIF:n.

Varsin tasaisena edennyt kamppailu kääntyi toisella jaksolla Cocks Akatemian eduksi ja näin joukkue eteni cupissa neljän parhaan joukkoon BK-46:n, Cocksin ja Dickenin seuraksi.

Cocks Akatemian valmentaja Antti Karjalainen oli ennen kaikkea puolustuspelaamiseen tyytyväinen.

– Jatkettiin puolustusta siitä, mihin edellisessä pelissä jäätiin. Nuori joukkue on noussut hienoon taisteluun alkukauden aikana. Kaksi riihimäkeläistä joukkuetta neljän parhaan joukossa, Karjalainen muistutti.

EIF-luotsi Kaj Hagman näki bensan hiukan loppuneen kesken.

– Näkyi pelissä, että meillä oli ottelu eilen illalla. Ei vaan riittänyt tämä peli tänään, Cocks oli parempi. Me ei oltu tarpeeksi skarppina hyökkäys päässä, ei haastettu kunnolla, ei edes saatu kakkosia Cocksille. Puolustus oli ihan ok.

Suomen Cup, puolivälierä:
Cocks Akatemia – EIF 24-20 (10-9)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Cocks Akatemia: Teemu Karjalainen 5, Roope Ahlgren 5, Niko Hållman 4, Tuomas Rantanen 3, Julius Kemppainen 3 (1), Juuso Kangasniemi 2, Aapo Bergholm 2
EIF: Alexander Müller 6, Mathias Sandblom 3, Carsten Werner 2, Anton Rejström 2, Niklas Westerholm 1, Linus Sandblom 1, Isac Roth 1, Linus Rosendal 1, Viktor Lindblad 1, Johan Holmström 1, Jesse Granholm 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks Akatemia: Aaro Kilpinen 1 x 2 min
EIF: Carsten Werner 2 x 2 min, Mathias Sandblom 2 x 2 min

Erotuomarit: Annika Helin-Pohjola – Teemu Kaulio

Yleisöä: 86

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk