Brummer palaa ÅIFK:n paitaan

Åbo IFK on tehnyt pelaajasopimuksen turkulaiskasvatti Paavo Brummerin kanssa. Kaksi viimeistä kautta Grankulla IFK:ta edustanut Brummer palaa juurilleen Turkuun ja Åbo IFK:n paitaan.

196-senttisellä varrellaan Paavo tuo kokoa ja näköä ÅIFK:n joukkueeseen.

– Meillä on Turussa hyvä pumppu kasassa! Joukkue on todella nuori, mutta liigakokemusta löytyy ihan riittävästi. Lisäksi rosterissa on laajuutta aikaisempiin vuosiin verrattuna. Puolivälierät täytyy olla minimitavoitteena, siitä alaspäin tuntuu ennakkoon epäonnistumiselta,
pohti Turkuun palaava Paavo Brummer joukkueen tulevaa kautta seuran verkkosivuilla.

Viivapelaajan paikkaa pelaava Brummer on kerryttänyt tililleen yhden SM-hopean ja yhden SM-pronssin Kauniaisissa. Lisäksi tilille on kertynyt 44 juniorimaaottelua P96- ja P94-maajoukkueiden mukana. Paavo tuo voimaa erityisesti joukkueen puolustuspäähän, jossa aggressiivisesti raastava järkäle onkin elementissään. Puolustuspään johtajana tunnetulle Brummerille on kertynyt liigapelejä 72 ottelun verran.

– Odotuksena on, että saadaan turkulaisen liigakäsipallon trendi voittavammaksi. Junnutoiminta täällä on jo hyvällä mallilla, joten liigajoukkueenkin pitää alkaa pärjäämään. Voittaminen tuo uskoa sekä tähän päivään, että tulevaan!, analysoi turkulaiskasvatti myös tulevia kausia odotellen.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk