Bojan Zupanjac vahvistamaan Cocksin laituriosastoa

Cocks on tehnyt kuluvan kauden loppuun saakka kestävän pelaajasopimuksen serbialaisen vasemman laitahyökkääjän kanssa. Kokenut, 33-vuotias, Bojan Zupanjac on jo saapunut Riihimäelle ja aloittanut harjoittelun Cocksin kanssa.

Zupanjac tulee Riihimäelle serbialaisesta Spartak Vojputista. Kaudella 2015-16 Vojput osallistui itäeurooppalaiseen SEHA-liigaan, jossa Zupanjac oli sarjan viidenneksi paras maalintekijä 83 osumalla 18 ottelussa.

Viime kaudella Vojput ei osallistunut SEHA-liigaan, mutta voitti Serbian Cupin ja lunasti paikkansa Challenge Cupissa täksi vuodeksi.

– Olen todella iloinen, että saamme kokeneen Bojanin vahvistamaan laitahyökkääjäosastoamme. Hän on laadukas vaihtopari kapteeni Teemu Tammiselle.

– Jo ensimmäisissä Cocks-harjoituksissaan hän osoitti tuovansa mukanaan hyvän heittoarsenaalin, pelinopeutta ja aktiivista puolustamista, kehuu valmentaja Gintaras Savukynas uutta vahvistusta Cocksin verkkosivuilla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk