Atlas Vantaan ja Mikael Källmanin sopimus purettu

Käsipalloilun SM-liigassa pelaava Atlas Vantaa ja päävalmentaja Mikael Källman ovat päättäneet yhteisymmärryksessä purkaa raaseporilaisen valmennussopimuksen.

Källman allekirjoitti keväällä 2015 kolmevuotisen sopimuksen, mutta nyt yhteistyö päättyy yhden kauden jälkeen.

– Tähän päädyttiin joukkueen muuttuneen toimintaympäristön takia. Uusiin linjauksiin kuului myös luopuminen ulkomaalaispelaajista, Atlas Vantaan GM Sanna Eilola sanoi.

Toimintaympäristön muuttumiseen viittasi myös Källman.

– Nyt ollaan kaukana siitä, mistä resursseista ja joukkueen monivuotisesta kehittämisestä puhuttiin, kun allekirjoitin sopimuksen Atlas Vantaan kanssa, Källman totesi lyhyesti.

– Siksi päädyttiin tähän ratkaisuun.

– Kiitämme Mickeä erinomaisesta työstä, jota hän on tehnyt joukkueemme hyväksi ja toivotamme hänelle menestystä uusiin haasteisiin, Sanna Eilola sanoi.

Källman ei ole koskaan salannut haavettaan valmentaa ulkomailla. Juuri nyt mitään konkreettista ei ole tiedossa.

– Katsotaan vaikka ensi kesää, tapahtuisiko jotain. Siihen mennessä suoritan Ruotsin A-lisenssin, Källman sanoi. Entuudestaan hänellä on Saksan C- ja B-lisenssi.

Atlas Vantaan valmennusvastuun ottaa toistaiseksi tähänastinen kakkosmies Ken Sirenius. Valmennustiimiin haetaan vahvistusta.

Käsipallon SM-liiga alkaa jo runsaan viikon päästä lauantaina 10. syyskuuta. Avauskierroksella Atlaksella on edessä vierailu Kauniaisten luolaan GrIFK:ta vastaan. Atlas Vantaa sijoittui viime kaudella neljänneksi, kun taas GrIFK jatkaa viime kaudella hopealle yltäneen Westin toimintaa.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk