Atlas Vantaa neljänneksi Põlvan turnauksessa

Atlas Vantaan harjoitusottelut jatkuivat viikonloppuna kansainvälisellä harjoitusturnauksella Põlvassa, jossa saatiin neljää kovaa kansainvälistä ottelua.

Alkusarjan otteluissa Celtnieks Riga sekä Viljandi HC kaatuivat, mutta jo ennakkoon vahvaksi tiedetty St. Petersburg HC vei ottelun nimiinsä. Turnauksen pronssiottelussa paikallista Põlva Servitia vastaan ei riittänyt voimat fyysisesti eikä henkisesti ja näin tuloksena oli neljäs sija.

Sijoitustakin tärkeämpää oli kuitenkin neljä kovaa ja valmistavaa ottelua.

– Verrattuna Karjaan turnaukseen tämä oli meiltä kokonaisuutena katsottuna parempi turnaus. Erityisesti puolustuspäässä oli paljon hyvää ja aina, kun vielä painoimme vastaiskuja joukkueena syntyi hyvää tulosta.

– Hyökkäyspäässä onnistuimme hyvin silloin, kun pelasimme kollektiivisesti ja keskittyneesti. Pronssiottelussa meillä oli takki tyhjä eikä kerta kaikkiaan jaksettu taistella mitalista. analysoi päävalmentaja Mikael Källman seuran verkkosivuilla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk