Atlas Vantaa jatkaa kotimaisin voimin

Atlas Vantaa palaa juurilleen ja lähtee alkavaan käsipalloilun SM-liigakauteen kotimaisin voimin vastapainoksi sille, että kahtena viime kautena joukkueessa on esiintynyt vaihtelevalla menestyksellä puolisen tusinaa Balkanin maista tulleita pelaajia. Kahdelta viime kaudelta käteen jäi liigassa kaksi neljättä sijaa.

Ainoan poikkeuksen muodostaa Milos Maksimovic, jolla oli entuudestaan myös ensi kauden kattava sopimus. Toukokuisen polvileikkauksen takia hän on pelikunnossa aikaisintaan vuodenvaihteen paikkeilla.

– Nykyisellä miehistöllä ei ehkä voiteta mestaruuksia, mutta katsomme erittäin tärkeäksi omien pelaajien kehittämisen pitkällä tähtäimellä ja heidän nostamisensa edustusmiehistöön, miesten liigajoukkueen GM Sanna Eilola sanoi.

Samaan hengenvetoon Eilola kuitenkin lisäsi, että ulkopuoliset hankinnat – niin koti- kuin ulkomaiset – ovat mahdollisia.

Atlas Vantaan viime kauden kotimainen pelaajisto säilyi lähes muuttumattomana. Ainoa lähtijä on Kirkkonummelle palannut laitahyökkääjä Filip Forsström, jonka pelaaminen rajoittui armeijan takia pariin alkukauden otteluun.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk