Atlas sai tuntumaa Tunisian maajoukkueesta

Atlas Vantaa pelasi Kanjizan harjoitusleirillään Serbiassa harjoitusottelun Tunisian miesten maajoukkuetta vastaan, joka myös leireilee samassa Kanjizan kylpylä- ja leirikeskuksessa. Tuloksena oli tappio vantaalaisille, jotka antoivat kuitenkin hyvän vastuksen kovalle maajoukkueelle.

Tunisia myös osallistuu viikonloppuna kansainväliseen turnaukseen, jossa vastustajina ovat muun muassa käsipallon suurseurat Pick Szeged (HUN), Gorenje Velenje (SLO) sekä RK Vardar (MKD).

Vastus oli äärimmäisen kova ja Atlas saikin alle tuntumaa todella kovasta pelistä. Tappio tuli, mutta yhdeksän maalin marginaali seurajoukkueelta kovaa maajoukkuetta vastaan on kaikkea muuta kuin huono tulos.

– Ilolla saatiin seurata, kuinka joukkue pelasi erittäin hyvän pelin todella kovaa vastustajaa vastaan. Usealla pelaajalla oli selkeästi paras peli turnauksessa, erityisesti voidaan mainita Dragan Vrgoc ja Sebastian Säkkinen. Joukkueen yhteen hioutuminen on vielä käynnissä, mutta suunta on oikea. Vastustajan päävalmentajalta tuli jo nyt tunnustusta hyvästä käsipallosta.

– Täytyy kiittää pelaajia hyvästä asenteesta ja vaikuttaa siltä, että pelaajahankinnat ovat olleet onnistuneita. Joukkueen yhteishenki täällä Kanjizassa on ollut hienoa seurattavaa,  toteaa Atlas Vantaan General Manager Mika Laaksonen.

Atlas Vantaa – Tunisian maajoukkue 25 -34 (11-18)

Atlaksen maalintekijät:
Sergei Shevchenko 5, Sebastian Säkkinen 5, Toni Aalto 3 Anthony Hellakoski 3, Heikki Laitinen 2, Jani Kivinen 2, Kenneth Åstrand 1, Erkka Näntö 1, Milos Maksimovic 1, Dragan Vrgoc 1, Mikk Vainikk 1

Varoitukset: Tuomas Witikka, Sebastian Säkkinen, Milos Maksimovic

Ulosajo: Dragan Vrgoc

 

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk