Atlaksella hyvä leiriviikko takana Serbiassa

Atlas Vantaan miesten edustusjoukkue hankki kahdeksan uutta pelaajaa alkavaa kautta varten, joten tässä vaiheessa oli välttämätöntä järjestää harjoitusleiri joukkueen yhteenhitsaamiseksi. Paikaksi valikoitui Kanjizan kylpylä-/ ja urheilukeskus Pohjois-Serbiassa.

Banja Kanjiza tarjosi Atlaksen verkkosivujen mukaan juuri ne olosuhteet, joita tässä vaiheessa tarvitaan. Lämmin ilmasto, fysikaaliset hoidot, mineraalivesialtaat, harjoitus-/ ja pelihalli, runsaat ateriat, sopivat harjoitusvastustajat ja ammattitaitoinen sekä ystävällinen henkilökunta.

Joukkue harjoitteli aamupäiväisin ja pelasi kovia harjoituspelejä iltaisin. Väliin mahtui hoitoja mineraalivesialtaissa sekä hierontoja lieventämään viikon rasitusta. Treenejä seurasi paljon kokeneita käsipalloihmisiä, joilta saatiin mukavasti vinkkejä valmennukseen. Huomattavimpana Tunisian maajoukkuemaalivahtivalmentajan tiukka setti omille molareillemme. Pelaajat suoriutuivat viikon rasitteesta erinomaisesti. Neljäs peli peräkkäin hoidettiin mallikkaasti ja otettiin vielä voitto kotiin.

Joukkuehenki on kehittynyt silmissä vahvasti eteenpäin. On selvää, että näin iso muutos pelaajaringissä tulee vaatimaan vielä muutaman kuukauden täydellistyäkseen parhaimmassakin tapauksessa. Joukkueen sisäinen kommunikaatio toimii jo nyt loistavasti ja kun tämä saadaan vielä pelikentälläkin samaksi, on Atlas Vantaa kova vastustaja kenelle tahansa. Kommentit vastustajien valmentajilta joukkueen pelityylistä ja fyysisestä kestävyydestä ovat olleet erittäin rohkaisevia. Loukkaantumistilanne on joukkueessa hyvä ja kehittyy koko ajan parempaan suuntaan.

Joukkueelle avautuu tänään perjantaina poikkeuksellinen mahdollisuus seurata Euroopan huippukäsipalloa aivan kentän laidalta, kun RK Vardar Skopje, Pick Szeged, RK Gorenje Velenje, Partizan Belgrad, Nexe Kroatia ja Tunisian maajoukkue ottavat yhteen tutussa hallissamme.

Joukkue saapuu takaisin Suomeen sunnuntaiyönä. Harjoitusottelut jatkuvat ensi viikolla pelillä St. Petersburg Nevan akatemiajoukkuetta vastaan.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk