André Udd BK-46:n vahvuuteen

André Udd tekee paluun BK-46:n miesten käsipallojoukkueeseen kahden Cocks-kauden jälkeen.

Udd on näin ollen viimeisin BK-lainen, joka palaa kasvattiseuraansa.

– Opiskelen ja työskentelen Karjaalla, ja matkat Riihimäelle kävivät liian raskaiksi. Saimme rakennettua yhdessä BK:n kanssa hyvän kokonaisuuden, jossa voin yhdistää opiskelun ja käsipalloilun, Udd sanoo.

Uddin mielestä BK on kehittynyt niin joukkueena kuin seuranakin. Udd arvelee tuovansa joukkueeseen parempaa harjoittelumoraalia. Udd on vasta 22-vuotias ja uransa alussa. BK:n joukkue on hänen mielestään hyvä sekoitus nuorempia ja nälkäisiä sekä hieman vanhempia ja kokeneita pelaajia.

– BK pelasi finaalissa ennen siirtymistäni Cocksiin ja uskoisin, että koko joukkue, samoin kuin kaikki karjaalaiset, ovat valmiita kokemaan sen uudelleen, Udd sanoo.

Neuvotteluista BK:n puolesta vastannut Peter Kihlstedt sanoo Uddin olevan mielenkiintoinen pelaaja, joka toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi takaisin BK-46:een.

– Andrélla on hyvä heitto, joten hän tulee olemaan tärkeä osa hyökkäyspelissämme, ja lisäksi hän tulee vahvistamaan myös puolustustamme, Kihlstedt sanoo.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk