Akilles pelaa ensi kaudella 1. divisioonassa

Akilleen käsipallojaosto on seuran tiedotteen mukaan päättänyt olla hakematta miesten edustusjoukkueelle lisenssiä Käsipallon SM-liigaan kaudelle 2014 -2015.

Akilles on nyt pelannut kuusi kautta käsipallon SM-liigassa, tuloksena joko viimeinen tai toiseksi viimeinen sija runkosarjassa. Tasonmittauksissa joukkue on lähempänä 1. divisionan kuin SM-liigan tasoa. Liigamenestystä on haettu kovalla harjoittelulla, laadukkailla ulkomaalaisvahvistuksilla ja -valmentajilla. Kovasta työstä, taloudellisesta panostuksesta ja kotiyleisön kannustuksesta huolimatta tavoiteltua tulosparannusta ei ole saavutettu.

Edustusjoukkue 1-divisioonassa (M1D) kaudella 2014-2015

Akilles tulee panostamaan omiin kasvatteihin tarjoamalla heille laadukkaan valmennuksen. Pelaajille jotka sitoutuvat kovaan ja systemaattisen harjoitteluun tarjoutuu myös peliaikaa otteluissa. Pelaajat kehittyvät pelejä pelaamalla – ei penkillä istumalla.  Panostuksen tavoitteena on luoda puitteet jossa pelaajien ja joukkueen taidot kehittyvät hyvälle liigatasolle jolloin tavoitteena ovat mitalipelit eikä ainoastaan sarjassa säilyminen.

Yleisölle on luvassa jännittäviä ja viihdyttäviä hetkiä käsipallon parissa Akilleen taistellessa Ykkösdivarin voitosta.

Akilles 2, ”akatemia”

Kakkonen tulee toimimaan sekä ns. jäähdyttelijöiden että edustusjoukkueeseen pyrkivien junioreiden ponnahduslautana edustusjoukkueeseen. Eli mahdollistetaan ns. akatemia- malli, jossa vähemmän peliaikaa saaneet muodostavat Akatemia-joukkueen rungon. Akilleksen ”akatemiajoukkue” pelannee 2-divisioonassa myös kaudella 2014 – 2015.

Akilles Käsipallo palkkaa junioripäällikön

Junioripäällikön ensisijainen tehtävä tulee olemaan junioritoiminnan kehittäminen ammattimaisempaan suuntaan jotta pystymme tarjoamaan enemmän, tehokkaampaa ja laadukkaampaa käsipallovalmennusta koko juniori-iän ajan ja jonka tavoitteena on pelaaminen edustusjoukkueessa. Kehitämme edelleen käsipallokoulutoimintaamme. Tulemme tekemään useampia ”School Tour” kouluvierailuja alueen ala-asteisiin joissa teemme käsipalloa lajina tunnetuksi.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk