ÅIFK palkkaa huippuvalmentajan Ruotsista

Ulf Andersson (48) ja  HF ÅIFK ovat allekirjoittaneet sopimuksen kaudesta 2013/2014.

Ulf on erittäin menestynyt huippuvalmentaja joka on suorittanut korkeimmat saatavilla olevat valmentajakoulutukset, mm. Master Coach koulutuksen Tanskassa joka luokitellaan kaikista arvostetuimmaksi valmentajakoulutukseksi käsipallossa.

Hän on 32 vuoden valmentaja-, ohjaaja- ja kouluttaja uransa aikana valmentanut mm. Kroppskulturin miesjoukkuetta, Djurgårdenin miesjoukkuetta, Skövde HF naisjoukkuetta ja IK Sävehof A-juniori poikien joukkuetta. Hänellä on sekä Tanskan mestaruus Viborg HK naisjoukkueen valmentajana että Ruotsin mestaruus IK Sävehof naisten valmentajana. Hän on aktiivisesti työskennellyt Suomen Käsipalloliiton kanssa ja kouluttanut Suomalaisia valmentajia Ruotsalaisessa käsipallokoulussa.

Hän on myös sitoutunut ns. Olympic Development  Program:iin jonka Kansainvälinen Käsipalloliitto on käynnistänyt ja toimii sen puitteissa järjestettävän Partille Cupin projektipäällikkönä johon osallistuu 16 joukkuetta 8 maasta käsipallovalmennukseen ja koulutukseen.

Ulf toimii  HF ÅIFK kokopäivätoimisena valmentajana ja kouluttajana ja tulee luotsaamaan sekä nais- että miesjoukkuetta Suomen Käsipalloliigassa. Uskomme ett Uffe kokemuksellaan ja osaamisellaan tulee houkuttelemaan uusia pelaajia Turkuun kehittymään urallaan hänen johdollaan. HF ÅIFK esittelee SM-liigan  nais- ja miesjoukkueensa elokuun alussa lehdistölle.

Ulfin tärkeimpiin tehtäviin kuuluu myös koko seuran junioritoiminnan johtaminen. ÅIFK panostaa paljon omiin junioreihinsa ja on kuluneen vuoden aikana erityisesti keskittynyt School Tour projektiin Turun talousalueella  tarkoituksena houkutella nuoria käsipallon pariin. ÅIFK onkin erittäin kiitollinen yhteistyökumppaneille jotka ovat tukemassa  tätä tärkeää projektiamme.

Noin 50 uutta junioria on aloittanut käsipallo harrastuksensa kuluneen vuoden aikana. ÅIFK on myös yhdessä Aurajoen  Urheilulukion  ja Turun Urheiluakatemian kanssa syksystä 2012 lähtien harjoittanut Urheilulukiota Turussa.

Seuran omien valmentajien koulutus on myös Uffen työlistan kärjessä koska tarkoituksena on kaksinkertaistaa omien juniorien lukumäärä joka nyt on noin 200 ensi kevääseen mennessä. Åbo IFK:n tavoitteena on tarjota käsipalloa lapsille ja nuorisolle peruskoulusta lukioon, ammattikorkekouluun sekä yliopistoon.

Toivotamme Ulf Anderssonin tervetulleeksi Turkuun ja toivomme että hänen tulollaan on positiivinen vaikutus koko Turun alueen käsipalloharrastukselle.

 

 

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk