Turku

ÅIFK hakee aktiivisesti vahvistuksia

ÅIFK:n miesten joukkueeseen on tulossa melkoisesti vaihtuvuutta kaudelle 2014-15. Päävalmentajana jatkava Ulf Andersson uskoo ja toivoo kuitenkin, että uuteen kauteen päästään vahvemmalla ja leveämmällä ryhmällä.

Nyt on jo varmaa, että ulkomaalaispelaajat Alvaro Arenas ja Brieuc Deloire samoin kuin Albert Lindholm jättävät joukkueen. Sen sijaan Topias Laine ja Paavo Brummer palaavat Ruotsista turkulaisten riveihin.

Päävalmentaja Anderssonin mukaan vahvistuksia haetaan koko ajan.

– Ensinnäkin teemme aktiivisesti töitä saadaksemme enemmän kotimaisia pelaajia Turkuun opiskelemaan. Parasta on tietenkin jos he ottavat itse yhteyttä ja osoittavat kiinnostuksensa. Meidän pitää kuitenkin olla myös näkyvämmin esillä, olla yhteyksissä pelaajiin ja selvittää miksi haluamme heidät IFK-paitaan, Andersson sanoo Åbo Underrättelserin haastattelussa.

– Toiseksi käytän omia kontaktejani Ruotsissa, jotta saamme enemmän nuoria ruotsalaisia kokeilemaan pelaamista Suomessa. Olen puhunut jo 5-6 kaverin kanssa.

ÅIFK:n facebook-sivuillaan julkistama kampanja pelaajien saamiseksi tuotti myös runsaasti yhteydenottoja .

– Joukossa oli myös muutamia vakavasti otettavia. Lisäksi 3-4 pelaajaa Pohjoismaiden ulkopuolelta ovat edelleen kiinnostuksen kohteena, Andersson sanoo.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk