Ardo Puna jatkaa SIF:n riveissä

Jatkosopimusneuvottelut SIF:n ja Ardo Punan kesken on saatu päätökseen ja osapuolet ovat allekirjoittaneet yksivuotisen sopimuksen.

Puna on odotetusti herättänyt kiinnostusta myös muissa seuroissa ja siksi sopimus oli SIF:n kannalta tärkeää saada valmiiksi jo tässä vaiheessa.

Vaikka Punan harjoittelu, varsinkin alkukaudesta, suurelta osin sujui polvivamman jälkeisen kuntoutuksen parissa, ehti hän reilun kolmen kuukauden aikana pelata itsensä suomalaisen käsipallokansan tietoisuuteen. Tuona aikana mies pelasi 13 ottelua ja tehtaili pelinrakennuksen ohella 108 maalia. Ensi kaudella jää nähtäväksi mihin mies pystyy ollessaan 100% kunnossa.

– Olen viihtynyt Siuntiossa hyvin ja haluan jatkaa seurassa. Täällä on hyvä tunnelma sekä joukkueen sisällä että hallissa otteluiden aikana. En etukäteen tiennyt että seuralla on näin hieno yleisö joka tukee joukkuetta myös vieraspeleissä.

– SIF:llä on myös junioritoiminta hyvällä mallilla, josta osoituksena mm. finaalipaikat viikonlopun C-02 junioreiden- sekä A-tyttöjen lopputurnauksissa. Myös B-junioreissa ja A-pojissa välieräpaikat ovat selvät, näin seura kasvattaa hyviä omia pelaajia joiden varaan aikuisten joukkueita voidaan rakentaa. Harri Kokko on ollut minulle korvaamaton apu kuntoutusohjelmien laadinnassa ja fysiikan kehittämisessä, kertoo Puna jatkamisensa syistä SIF:n verkkosivuilla.

SIF:n manageri Niclas Karlsson on sopimuksen syntymiseen erittäin tyytyväinen:

– Kyllähän Ardon jääminen seuraan on erittäin iso asia, tämä tieto otetaan varmasti innostuneesti vastaan sekä joukkueen sisällä että kannattajien keskuudessa. Tästä on hyvä jatkaa ensi kauden joukkueen rakentamista!

Avainsanat:

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk