Dicken ja GrIFK tasapeliin trillerissä

Dicken ja GrIFK pelasivat keskiviikkona todellisen trillerin, joka päättyi huipputasaisen toisen jakson päätteeksi pistejakoon.

Grani aloitti ottelun terävämmin, mutta Dicken sai nopeasti juonesta kiinni ja nousi tasoihin. Numeroista 7-7 vieraat kuitenkin nykäisivät nopeasti neljän maalin eron ja johto pysyi suunnilleen samoilla lukemilla taukoon saakka.

Dicken rutisti tauon jälkeen tasoihin vajaassa kymmenessä minuutissa ja tämän jälkeen edettiin todella tasaisesti. Ero vaihteli maalin verran suuntaan ja toiseen loppuminuuteille saakka. Lopulta paremmuutta ei saatu ratkaistua ja pisteet jaettiin.

Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius oli joukkueen peli-ilmeeseen tyytyväinen.

– Tulimme tänään taistelemaan ja sen myös teimme. Pieniä askelia eteenpäin niin puolustuksessa kuin maalivahtipelissä. Taas mentiin eteenpäin ja sehän tässä on tavoitteena. Sirenius summasi.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman näki eväitä olleen enempäänkin, mutta harvinaista voittoa Pirkkolasta irronnut tälläkään kertaa.

– Teimme liikaa virheitä monella osa-alueella. Meillä oli jälleen vaikeaa Pirkkolassa, kuten usein aikaisemmin. Täytyy varmaan olla tyytyväinen pisteeseen.

Ottelun parhaan pelaajan tittelin kuittasi nimiinsä Dickenin Roni Syrjälä.

– Tosi hyvä taistelu koko matsin ajan. Ihan eri asenne kuin aikaisemmissa peleissä ja se näkyi molemmissa päissä, Syrjälä kiitteli.

Dicken – GrIFK 29-29 (15-18)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Filip Söderlund 9 (3), Roni Syrjälä 8, Armi Pärt 5, Benny Broman 3, Benjamin Peitsaro 1, Jonatan Lehti 1, Santeri Hakkarainen 1, Joacim Broman 1
GrIFK. Anthony Hellakoski 7, Carl Weurlander 6, Peik Sjöblom 6, Fredrik von Troil 3, Jere Kantee 3 (2), Jonathan Almark 2, Alexander Qvist 1, Oscar Berglund 1

Tähtipelaajat
Roni Syrjälä Dicken 3
Anthony Hellakoski GrIFK 2
Filip Söderlund Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Armi Pärt 1 x 2 min, Benjamin Peitsaro 1 x 2 min, Jonatan Lehti 1 x 2 min
GrIFK: Anthony Hellakoski 1 x 2 min, Carl Weurlander 1 x 2 min, Miro Koljonen 1 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 157

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk