Cocks kaatoi mestari-BK:n kauden avauksessa

Cocks ja hallitseva mestari BK-46 pelasivat kauden avauksessa tasaisen kamppailun, jonka läpi ottelun niukasti niskan päällä ollut Cocks vei nimiinsä.

Cocks aloitti ottelun terävämmin, mutta BK pääsi nopeasti kiinni rytmistä. Isännät pitivät kuitenkin johtoasemastaan kiinni läpi avausjakson ja nykäisivät vielä lisää eroa tauon alla.

Toisella jaksolla BK kuroi isäntien etumatkaa kiinni ja jakson puolivälissä ero oli kutistunut viidestä maalista kahteen. Tästä Cocks kuitenkin nykäisi ja ero kasvoi nopeasti kuuteen maaliin, eikä BK enää pystynyt vastaamaan. Lopussa Cocks pääsi vielä kaunistelemaan voittolukemiaan.

Cocksin päävalmentaja Christophe Viennet näki varaa parantamiseen vielä kaikilla osa-alueilla, vaikka voitto luonnollsesti maistui.

– Peli oli täynnä erilaisia tapahtumia. Joukkueena meillä on vielä pitkä matka tavoitteeseemme maalivahtipelin, puolustuksen ja hyökkäyksen suhteen, Viennet tiivisti.

Ottelun parhaan pelaajan tittelin kuitannut Cocksin Edson Imare oli voittoon tyytyväinen ja näki esityksen päävalmentajaa valoisammin.

– Hyvä peli. Keskittymisemme peliin onnistui hyvin. Maalivahti-, puolustus- ja hyökkäyspeli sujui tänään, Imare kertasi.

BK-46:n luotsi Andreas Rönnberg totesi, että puolustus ei toiminut toivotulla tavalla.

– Ei oltu ihan puolustuspelissä mukana. Koko ajan puuttui yksi puolustaja. Kolmeenkymmeneen maaliin olemme tyytyväisiä ja emme ole vielä niin valmiita kauteen kuin Cocks ja se ansaitsi tänään voittonsa.

Cocks – BK-46 37-30 (18-13)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Cocks. Teemu Tamminen 11 (2), Luka Brkljacic 8 (1), Edson Imare 7, Oreste Vescovo 3, Davor Basaric 3, Vitalie Nenita 2, Yury Lukyanchuk 2, Nicolas Gauthier 1
BK-46: Nico Rönnberg 12 (2), Sebastian Säkkinen 8 (1), Alex Lignell 4, Ihor Skyba 2, Jonathan Roos 2, Linus Sjöman 1, Miska Henriksson 1

Tähtipelaajat
Edson Imare Cocks 3
Teemu Tamminen Cocks 2
Nico Rönnberg BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Davor Basaric 1 x 2 min, Igor Mandic 1 x 2 min, Oreste Vescovo 1 x 2 min, Vitalie Nenita 1 x 2 min
BK-46: Ihor Skyba 1 x 2 min, Miska Henriksson 3 x 2 min, sulkeminen 3 ulosajon takia

Erotuomarit: Mikael Lindroos – Teemu Kaulio

Yleisöä: 306

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk