Cocks kaatoi ÅIFK:n selvin numeroin

Cocks ei antanut ÅIFK:n yllättää, vaan kaatoi turkulaiset kotonaan keskiviikkona selkein lukemin.

Tasaisen alun jälkeen Cocks otti tahtipuikon nopeasti haltuunsa, mutta ÅIFK roikkui tuntumassa avausjakson puolivälin yli. Tauko kohti Cocks alkoi kuitenkin lisätä johtoaan ja eroa avausjakson jälkeen oli jo yhdeksän maalia.

Toisen jakson alussa Cocksin johto venyi jo yli kymmeneen maaliin. Vaikka ÅIFK pääsi välillä muutamalla maalilla kaventamaan, voittajasta ei ollut epäselvyyttä ja Cocks kasvatti lopussa vielä voittomarginaaliaan.

Cocksin päävalmentaja Christophe Viennet oli tyytyväinen näkemäänsä ja myös siihen, että pelaajia pystyttiin kierrättämään.

– Kaikki pelaajat tekivät hyvää työtä ja saivatkin tasapuolisesti 30min peliaikaa. Runsasmaalinen peli, Viennet kuittasi.

ÅIFK:n päävalmentaja Aku Kuusisto ei tappiota selitellyt, vaan myönsi joukkueensa olleen isäntiä selvästi jäljessä.

– Me otimme tämän pelin oppimistapahtumana ja saimme siitä kai jotain irti. Käsipallona tämä oli tänään aika heikkoa, mutta menemme kohti ensi lauantaita.

Ottelun parhaan pelaajan tittelin kuittasi nimiinsä Cocksin Nuno Martins Afonso Santos.

– Oli hyvä peli minulle ja koko joukkueelle. Koetamme koko ajan kehittyä joukkueena ja se on tärkeää. Kaikki kauden pelit ovat tärkeitä kehityksen kannalta, Santos muistutti.

Cocks – ÅIFK 36-22 (18-9)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Cocks: Nuno Martins Afonso Santos 8 (3), Teemu Tamminen 6, Pavel Duda 4, Davor Basaric 4, Santeri Vainionpää 3, Igor Mandic 3, Miika Kaukoranta 3, Luka Brkljacic 3 (2), Julius Kemppainen 1, Roope Ahlgren 1
ÅIFK: Rasmus Norström 6, Elias Nyman 4, Niklas Manderoos 3 (1), Valto Kuusisto 3, Aymen Ben Loucif 2, Aleksandar Trenchevski 1, Ilija Krstevski 1, Robin Keto 1 (1), Wilhelm Hammarberg 1

Tähtipelaajat
Nuno Martins Afonso Santos Cocks 3
Dmitrii Kholmov Cocks 2
Teemu Tamminen Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Nuno Martins Afonso Santos 1 x 2 min
ÅIFK: Aleksandar Trenchevski 1 x 2 min, Niklas Manderoos 1 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 243

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk