Tiivis lauantai edessä SM-liigassa

SM-liiga on täydessä vauhdissa jälleen lauantaina 12. marraskuuta, kun ohjelmassa on kolme ottelua.

Lauantai käynnistyy neljältä iltapäivällä Pirkkolasta, jossa Dicken saa vastaansa SIF:n. SIF:lla on alla selkeä tappio HIFK:lle ja Dicken puolestaan on alkanut saada peliään uomiinsa vaikean alkukauden jälkeen.

– Dickenillä on ollut tiukkaa, joten siitä tulee varmasti vaikea ottelu. On selvää, että meidän pitää pelillisesti nostaa tasoamme reilusti, SIF-luotsi Jan Hagman totesi Västra Nylandille.

Helsingissä voidaan niin ikään odottaa tiukkaa koitosta, kun kamratmötessä iskevät yhteen tasapisteissä olevat HIFK ja GrIFK. HIFK kukistui Kauniaisten Luolassa pari kuukautta sitten viihdearvoltaan mainiossa ottelussa 25-22. Punapaidat ovat sen jälkeen petranneet peliään merkittävästi, vaikka tie EHF European Cupissa katkesikin vierastappioon Kosovossa. Europeleistä hankittu hyvä vire näkyi keskiviikkona Siuntiossa pelatussa ottelussa, jossa HIFK otti tasapisteissä ennen ottelua kanssaan olleesta SIF:stä selkävoiton.

Lauantain kolmannessa ottelussa yhä pisteittä oleva ÅIFK saa vieraakseen sarjakakkonen BK-46. Ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, mutta ÅIFK väläytteli viimeksi ja oli jopa hiukan epäonninen jäätyään pisteittä GrIFK:n vieraana. BK:lla on puolestaan alla tappio Cocksille ja ainakin Oscar Kihlstedt on sivussa loukkaantumisen takia. Cocks-ottelusta sairastumisen takia sivussa olleiden Robin Sjömanin ja Jac Karlssoninkin pelaaminen on epävarmaa.

– Meidän pitäisi kuitenkin selviytyä ÅIFK:ta vastaan ilman heitäkin, BK:n päävalmentaja Andreas Rönnberg kuittasi.

SM-liiga lauantaina 12.11.:
16.00 Dicken – SIF
17.00 HIFK – GrIFK
17.15 ÅIFK – BK-46

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk