Tiivis lauantai edessä – Siuntiossa tavoitellaan ennätysyleisöä

SM-liigassa pelataan lauantaina 19. marraskuuta kolme ottelua, joista kaksi alkaa kello 16 ja kolmas tuntia myöhemmin.

Siuntion Fennia Arenalla SIF saa vieraakseen viime otteluissa vakuuttavia otteita esittäneen GrIFK:n. SIF tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kanssa ilmaisen sisäänpääsyn otteluun ja tavoittelee samalla uutta yleisöennätystä.

SIF:n voimassa oleva yleisöennätys on 624 katsojaa huhtikuulta 2019 ja tuolloinkin vastassa oli GrIFK.

– Toki toivon, että yleisöennätyksemme paranee nyt. Näyttää lupaavalta, järjestelyistä vastaava Susanne Ekström sanoo Västra Nylandissa.

– Haluamme samalla antaa potkua käsipallolle ja kasvattaa näkyvyyttä. Koronan jälkeen on ollut aika tiukkaa, eikä yleisö ole täysin palannut halleihin. Toivomme että tämä auttaa.

Samaan aikaan Pirkkolassa Dicken saa vieraakseen BK-46:n. Dicken jäi viikolla GrIFK:n vieraana vastaanottajan osaan ja BK puolestaan suorastaan murskasi HIFK:n kotonaan. Karjaalaisia vaivanneet loukkaantumiset ja sairastelut alkavat myös olla voitettu kanta, sillä keskiviikkona vain polveaan poteva Oscar Kihlstedt oli sivussa.

– Olemme varmaan ennakkosuosikki, mutta emme voi odottaa mitään ilmaiseksi, BK-luotsi Andreas Rönnberg varoittaa.

Lauantain päätteeksi HIFK saa vieraakseen sarjakärki Cocksin. Siinä missä HIFK:lla on alla selvä tappio Karjaalla, Cocks lähtee ottelun alla varsin helposti irronnut voitto ÅIFK:sta. Vain yhden pisteen toistaiseksi menettänyt riihimäkeläisryhmä matkaakin Helsingin Urheilutalolle vankkana ennakkosuosikkina.

SM-liiga lauantaina 19.11.:
16.00 SIF – GrIFK
16.00 Dicken – BK-46
17.00 HIFK – Cocks

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk