Runkosarjan päätöskierros lauantaina

SM-liigan runkosarja kauden 2022-23 osalta saadaan pakettiin lauantaina 28.1. pelattavien kolmen ottelun myötä.

Lauantain ottelut alkavat kaikki samanaikaisesti kello 16.00 ja sijoitusten osalta ainoastaan viides sija on enää ratkaisematta. SIF voi vielä nousta Dickenin ohi, mikäli sarjakärki Cocks kaatuu vieraissa ja samaan aikaan Dicken kärsii tappion ÅIFK:n vieraana.

Tehtävä ei toki ole SIF:lle helppo, sillä Cocks on edelleen tappioitta, mutta edellisottelun voitto ÅIFK:sta antoi siuntiolaisille uskoa.

– Uskon kyllä, että meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa vielä useampikin ottelu, SIF-laituri Jooa Knaapinen totesi Västra Nylandille.

BK-46:n ja GrIFK:n kohtaamisessa puolestaan pedataan asetelmia ylempään jatkosarjaan ja kenties jopa välieriin, jossa joukkueitten kohtaaminen on nykyisten voimasuhteiden valossa hyvinkin mahdollista.

– Emme niin pitkälle kuitenkaan vielä ajattele. Nyt on tärkeää, että vältämme loukkaantumiset ja valmistaudumme ratkaiseviin otteluihin, BK:n päävalmentaja Andreas Rönnberg tähdentää.

Runkosarjan jälkeen ylemmässä jatkosarjassa jatketaan runkosarjan sijoitusten pohjalta lähtöpistein 3-2-1-0 ja alemmassa jatkosarjassa lähtöpistein 3-2-1.

SM-liiga lauantaina 28.1.:
16.00 Cocks – SIF
16.00 BK-46 – GrIFK (monikameratuotanto)
16.00 ÅIFK – Dicken

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä HandisTV:ssä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk