Runkosarja loppusuoralleen – kolme ottelua lauantaina

SM-liigan runkosarja lähestyy päätöstään ja lauantaina 21. tammikuuta pelataan tiivis iltapäivä kolmen ottelun myötä.

Pelattavaa riittää, sillä runkosarjan lopullinen sijoitus on selvillä ainoastaan lauantaina lepovuorossa olevan GrIFK:n osalta. Ylemmän jatkosarjan viimeisestä paikasta käydään myös edelleen kamppailua HIFK:n ja Dickenin kesken.

Dickenillä on kuitenkin kova tehtävä edessään lauantaina, kun vierailulle Pirkkolaan saapuu tappioitta sarjataulukon kärjessä keikkuva Cocks. Dickenille tappio merkitsisi varmuudella sitä, että joukkue ei voi enää HIFK:ta runkosarjassa ohittaa.

HIFK voi toki hoitaa runkosarjan neljännen sijan nimiinsä riippumatta Dickenin ottelun tuloksesta. Tähän helsinkiläisille riittää voitto ÅIFK:sta lauantaina.

Lauantain kolmannessa ottelussa kohtaavat Västnylandsderbyssa SIF ja BK-46. Pahassa tappioputkessa oleva SIF on saanut hiukan valoa tunnelin päähän, kun loukkaantumiskierre on saatu poikki ja päävalmentaja Jan Hagmanilla käytännössä täysi ryhmä käytettävissään.

– Toivon että kaikki pysyvät terveinä ja pääsemme jatkamaan työntekoa. Edessä on tiukka ohjelma, BK-46 lauantaina ja sitten ottelut taas keskiviikkona ja lauantaina. Toivon, että saamme näistä otteluista paljon irti pelillisesti, Hagman sanoi Västra Nylandille.

Runkosarjan viimeiset kierrokset ovat SIF:n ohella muillekin joukkueille paitsi sijoituksen hakemista myös jo valmistautumista jatkosarjoihin.

– Vielä ylemmässä jatkosarjassa voi vähän kokeilla asioita, mutta on selvää, että mitä pidemmälle kausi etenee, sitä tärkeämmäksi ottelut tulevat, BK-luotsi Andreas Rönnberg tiivistää.

Runkosarjaa on lauantain jälkeen pelaamatta enää kuusi ottelua.

SM-liiga lauantaina 21.1.:
16.00 SIF – BK-46
16.00 Dicken – Cocks
17.00 HIFK – ÅIFK

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk