Paluu tauolta lauantaina kolmen ottelun voimin

Joulu- ja maaottelutauko on takana SM-liigan osalta ja lauantaina 14. tammikuuta avataan uusi kalenterivuosi kolmella ottelulla.

Samalla runkosarja kääntyy loppusuoralleen. Joukkueilla on pelaamatta runkosarjassa enää neljä ottelua lukuun ottamatta Cocksia ja Dickeniä, joilla on jäljellä yksi ottelu muita enemmän.

Cocks ja BK-46 ovat jo teoriassakin varmistaneet paikkansa neljän parhaan joukossa ja ylemmässä jatkosarjassa. ÅIFK ei puolestaan voi enää ylempään jatkosarjaan yltää.

Tilanne saattaa selkiytyä edelleen jo lauantaina. Dickenin ja GrIFK:n kohtaamisessa vieraille riittää tasapelikin ylemmän jatkosarjan paikan varmistamiseen. HIFK:n ja BK-46:n kohtaamisessa kotivoitto puolestaan sinetöisi SIF:n jäämisen alempaan jatkosarjaan. Iltapäivän päätteeksi sarjakärki Cocks matkaa ÅIFK:n vieraaksi ja tarraisi voitolla tiukasti kiinni runkosarjan ykkössijaan.

Dickenin ja GriFK:n ensimmäinen kohtaaminen kuluvalla kaudella päättyi pistejakoon, mutta toisen Grani vei nimiinsä selkein lukemin 29-18. HIFK:n ja BK:n kauden kaksi aiempaa kohtaamista ovat kumpikin päättyneet karjaalaisten selkeään voittoon samoin kuin ÅIFK:n ja Cocksin kohtaamiset riihimäkeläisten eduksi.

SM-liiga lauantaina 14.1.:
16.00 Dicken – GrIFK
17.00 HIFK – BK-46
17.30 ÅIFK – Cocks

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk