Mestaruus katkolla ensi kertaa – neljäs finaali Karjaalla keskiviikkona

Suomen mestaruus kaudella 2022-23 on katkolla ensimmäistä kertaa keskiviikkona, kun BK-46 ja Cocks kohtaavat neljännessä finaaliottelussa Karjaalla.

Cocks otti lauantaina kotiottelussaan toisen voittonsa finaalisarjassa ja on nyt vain yhden voiton päässä tittelistä. Lauantain voitto tuli varsin selkein numeroin, toisaalta edellinen kohtaaminen Karjaalla päättyi BK:n voittoon.

– Emme päässeet samalle tasolle [kuin kotiottelussa] ja hukkasimme liikaa paikkoja. Meidän pitää nyt nousta omalle tasollemme, BK:n Ihor Skyba totesi Västra Nylandille.

Edellisessä Karjaan ottelussa peräti 18 maalia heittänyt BK:n Nico Rönnberg jäi lauantaina Riihimäellä yhteen maaliin.

– Hän ei päässyt heittämään samalla tavalla, Cocks otti hyvin hänet kiinni, myönsi BK:n päävalmentaja Andreas Rönnberg.

Cocksin ehdottomia sankareita lauantaina oli maalivahti Dmitri Kholmov, joka kiitteli koko joukkueen esitystä edellisottelussa, mutta muistutti samalla, että mitään ei vielä ole ratkaistu.

– Lauantaina sujui hyvin, olimme käyneet keskusteluita keskenämme ja pelasimme selvästi paremmin kuin edellisottelussa, Kholmov kertasi.

– Tässä finaalisarjassa ei kuitenkaan ole kyse yksittäisistä otteluista, vaan kyse on kolmen voiton ottamisesta. Meidän pitää jatkaa töitä, mikään ei ole vielä ratkennut.

SM-liigan 4. finaaliottelu keskiviikkona 17.5.:
19.00 BK-46 – Cocks (monikameratuotanto + studio)

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä HandisTV:ssä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk