Kolmen ottelun lauantaikierros edessä

SM-liigassa on lauantaina 17.12. edessä jälleen tiivis iltapäivä kolmen ohjelmassa olevan ottelun myötä.

Lauantain ottelut käynnistyvät Turusta, jossa nousukunnon merkkejä osoittanut ÅIFK saa vieraakseen sarjataulukon kolmosen GrIFK:n. ÅIFK sai voittotilinsä auki edellisessä ottelussa SIF:aa vastaan, mutta vierailija Grani saapuu Samppalinnaan taatusti sisuuntuneena kärsittyään viikolla tappion BK-46:lle.

Kauden avauksessa Grani haki selvän voiton Turusta. Joukkueitten edellinen kohtaaminen Kauniaisissa marraskuun alussa oli sen sijaan erittäin tiukka, mutta Grani vei tuolloin pisteet kahden maalin erolla.

Riihimäellä pelataan syksyn ehdoton kärkikamppailu, kun edelleen tappioitta oleva Cocks saa vieraakseen sarjakakkonen BK-46:n. BK on kärsinyt ainoat pistemenetyksensä juuri Cocksille, joka on ollut kahdessa aiemmassa kohtaamisessa vahvempi.

– Tuntuu siltä, että Cocks on saanut levättyä paremmin kuin me. Meillä tietyt pelaajat ovat tosi väsyneitä, joten saa nähdä millainen ottelu tulee. Emme tietenkään halua mitään loukkaantumisia, BK-luotsi Andreas Rönnberg viittaa Västra Nylandissa joukkueen tiiviiseen tahtiin europelien myötä.

Lauantain päätteeksi HIFK isännöi SIF:aa ja tässäkin ottelussa panoksia riittää. HIFK otti viikolla pitkän askelen kohti neljän parhaan joukkoa, mutta SIF kiristäisi voitolla jälleen taistelua ylemmän jatkosarjan paikoista.

HIFK on vienyt kauden aiemmat kohtaamiset nimiinsä. Syyskuussa Helsingissä oli erittäin tiukkaa, mutta reilu kuukausi sitten Siuntiossa HIFK marssi siipirikkoisen SIF:n yli.

SM-liiga lauantaina 17.12.:
14.00 ÅIFK – GrIFK
16.00 Cocks – BK-46
17.00 HIFK – SIF

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk